Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok a tökéletes hatáshoz?
Barátomnak a szülinapjára ami párnap múlva lesz erotikus masszázst akarok csinálni.
Be fogok szerezni füstölőt,gyertyát,masszázs olajat...
De az a kérdés hogy a masszázs alatt milyen zene szóljon ??
Valami olyasmit akarok ami gyengéd és úgy eltud lazulni hogy úgy érzi mintha nem is a földön lenne (ha értitek mire gondolok :$) .
Milyen zenéket ajánlotok ?
Köszi
nekem ez az egyik favorit:
http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA
de ízlések és pofonok
youtuben keresgélhetsz különböző címszavakkal, pl relaxation music
Nouvelle Vague - keress rá, szerintem tetszeni fog!
(In a manner of speaking, I just can't get enough, Too drunk to fuck, This is not a love song...)
http://www.youtube.com/watch?v=Ih61MJ72v1Y
Én biztos, hogy ezt választanám!:)
Biztos, hogy a pasik buknak erre a füstölős-gyertyás-masszázsolajas témára? Most csak segíteni próbálok, nem kötözködésből mondom... Mert szerintem ez a lányoknak tök bejön, és nem feltétlenül kell emiatt azt gondolni, hogy akkor a pasiknak is tetszene. Persze, ha már volt benne vagy hasonlóban része, vagy mondta, hogy szívesen venné Tőled, akkor nincs probléma :)
Egyébként zenében esetleg a keleties dallamok fokozhatják a hatást.
Kedves Utolsó ...Köszönöm a válaszod ...
De én nem hinném azt hogy egy pasi rossznéven venné a barátnőjétől hogy így kedveskedik.
Volt egyéb hasonló kérdés itt a fórumon és több pasi is írta hogy " bárcsak az ő barátnője is előhozakodna egy ilyennel" .
Amúgy a barátom szereti a romantikát , gyertyafénybe-gyengéd zenébe szokott néha zajlani a sex szóval :)
Amúgy mindenkinek köszi ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!