Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz ha a párod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz ha a párod arra kérne, hogy szeretne látni téged, ahogy egy másik emberrel szexelsz? Megtennéd ezt érte?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 19:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én biztos elcsodálkoznék, ha ilyet kérnének tőlem, de nem teljesíteném, mert ha szeretem, akkor nem tudnék mással szeretkezni, pláne nem előtte.

2009. szept. 7. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
NEM
2009. szept. 7. 19:06
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
dehogy tenném!!!ha már ilyet kér akkor tuti nem is szeret! mert ha szeret valakit az ember akkor nem tudná végig nézni hogy épp egy másik emberrel van!
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
lehet perverz vagyok de igen. Persze nem egy vadidegennel... Egyébként néha én is elképzelem, miléyen lehet, ha ő szeretkezik egy másik nővel én meg nézem közben... szerinte beteg vagyok, de jókat szokott mulatni rajtam:-)
 5/17 anonim ***** válasza:
nem.
2009. szept. 7. 19:09
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Megtettem igen. A barátnőm barátnőjével szexeltem a barátnőm előtt. Ő a fotelban maszturbált aztán nem bírta és beszállt ő is. Nyalták falták egymást.
2009. szept. 7. 19:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is megtenném, szívesen nézném, ahogyan más nővel szexel.
2009. szept. 7. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
71%
Én szakítanék. Ez egy párkapcsolatba abszolútnem fér bele. Ha valakinek eszébe jut ilyet kérni a párjától, ott gondok vannak.
2009. szept. 7. 19:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom erre kérne,akkor már megfordulna a fejemben hogy ezt miért kéri. Lehet hogy azért mert már nem szeret,és így próbálja felhívni a figyelmemet,hogy legyen vége.

Amugy ha valakit szeretek,akkor ilyet nem tudnék megtenni még ha kéri is.Még ha rámenne a kapcsolatom se:(:(

2009. szept. 7. 19:12
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tennék meg érte semmi hasonlót sem. Ha szeret akkor nem akar más férfival látni, sőt hallani sem akarna arról h mással szexeljek, ráadásul előtte...pff.

Ja és azt szólnám hozzá, h megmutatnám neki merre van az ajtó:)

2009. szept. 7. 19:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!