Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz ha a párod arra kérne, hogy szeretne látni téged, ahogy egy másik emberrel szexelsz? Megtennéd ezt érte?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 19:02
1/17 anonim válasza:
Szia!
Én biztos elcsodálkoznék, ha ilyet kérnének tőlem, de nem teljesíteném, mert ha szeretem, akkor nem tudnék mással szeretkezni, pláne nem előtte.
3/17 anonim válasza:
dehogy tenném!!!ha már ilyet kér akkor tuti nem is szeret! mert ha szeret valakit az ember akkor nem tudná végig nézni hogy épp egy másik emberrel van!
4/17 anonim válasza:
lehet perverz vagyok de igen. Persze nem egy vadidegennel... Egyébként néha én is elképzelem, miléyen lehet, ha ő szeretkezik egy másik nővel én meg nézem közben... szerinte beteg vagyok, de jókat szokott mulatni rajtam:-)
6/17 anonim válasza:
Megtettem igen. A barátnőm barátnőjével szexeltem a barátnőm előtt. Ő a fotelban maszturbált aztán nem bírta és beszállt ő is. Nyalták falták egymást.
7/17 anonim válasza:
Én is megtenném, szívesen nézném, ahogyan más nővel szexel.
8/17 anonim válasza:
Én szakítanék. Ez egy párkapcsolatba abszolútnem fér bele. Ha valakinek eszébe jut ilyet kérni a párjától, ott gondok vannak.
9/17 anonim válasza:
Ha a párom erre kérne,akkor már megfordulna a fejemben hogy ezt miért kéri. Lehet hogy azért mert már nem szeret,és így próbálja felhívni a figyelmemet,hogy legyen vége.
Amugy ha valakit szeretek,akkor ilyet nem tudnék megtenni még ha kéri is.Még ha rámenne a kapcsolatom se:(:(
10/17 anonim válasza:
Nem tennék meg érte semmi hasonlót sem. Ha szeret akkor nem akar más férfival látni, sőt hallani sem akarna arról h mással szexeljek, ráadásul előtte...pff.
Ja és azt szólnám hozzá, h megmutatnám neki merre van az ajtó:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!