Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A petting ügy? (és tudom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A petting ügy? (és tudom, hogy mi az a petting! ) Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ha a barátommal pettingelünk, mindig élvezi. Jó ez általános dolog. De TI pasik, meddig szeretitek, ha húzogatjuk nektek? Miután már elmentetek utána már inkább ne húzogassuk? Vagy még utána is szeretitek ha dolgozunk rajtatok ?
2009. szept. 7. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez egyéntől függ.

Lány vagyok amúgy és voltam már olyan pasival aki miután elélvezett ha csak hozzáértem utána ott lent akkor majd bele halt oylan érzékeny volt de voltam olyannal is aki meg miután elment szerette ha csináltam tovább addig ameddig elnem ment mégegyszer szünet nélkül.

2009. szept. 7. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már kijött belőle az összes cucc hagyd abba, utána már nem jó.
2009. szept. 7. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megvolt a elélvezés, akkor is lehet egymást sokáig kényeztetni. Ezt mind a két nemre értem! Én nem azért szerelmeskedek egy lánnyal, hogy szexuális segédeszköznek használjam! Nekem a kölcsönös örömszerzés a fontos! Az pedig nem az orgazmustól függ és akár órákig tarthat!!! Fiú vagyok!
2009. szept. 8. 07:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!