Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan hol van a csikló? Ciki, de lány létemre nem vagyok benne biztos, hogy jól tudom
Láttam már róla anatómiai képeket interneten, próbáltam megnézni magamon tükörrel és anélkül. Azt tudom, hogy ott van, ahol a kis szeméremajkak találkoznak, de ott van egy ilyen fitymaszerű bőr. Ez már a csikló vagy a csikló csak ez alatt van? De ha ez utóbbi igaz (sztem igen) , akor az nagyon kicsi. Olvastam, hogy kicsi a csikló, de hogy ennyire... Vagy szexuális inger hatására megduzzad és kiemelkedik a fitymaréteg alól? mert "normál esetben" csak úgy tudok hozzáférni, ha felhúzom azt a kis bőrréteget. Légyszi segítsetek!
nagyon cikinek érzem, hogy nem tudom biztosan! ha vki esetleg tudna egy jó anatómiai képet beszúrni, megköszönném!
Te most vagy 5 éves vagy, vagy egy tizenéves tájékozatlan fiúka...:P
fitymaszerű bőr? el vagy tévelyedve.... akkor fiú vagy....
-.-"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!