Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexnél mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, fiú. Barátnőmmel tervezzük az első közös együttlétet. Ő 17 éves, már nem szűz, viszont nekem most lesz vele az első. Mire figyeljek nagyon oda?2009. szept. 7. 15:02
1/9 anonim válasza:
Védekezzetek! Hiába szed esetleg fogamzásgátlót,nem bisztos hogy megvéd titeket. Gondolom nem akarsz 15-16 évesen apuka lenni.
2/9 anonim válasza:
hát szerintem ha nem szűz már a lány,különösebben 'vigyáznod' nem kel,hiszen nem olyan szűk már... bár nem konkrét a kérés,mert nem tudjuk hogy milyen értelemben szeretnél 'vigyázni'. ha a lányra akkor annyira,hogy izgasd fel rendesen,és nem lesz baj. ha magadra hondolsz,akkor a higéniára mindenképpen.... meg nálad is és a lánylál is legyen óvszer...
3/9 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy védekezni fogunk! :) Várom a további válaszokat! :)
2009. szept. 7. 15:12
4/9 anonim válasza:
Figyelj a partnerre ,ez legyen az első szempont,nekem nagyon tetszett,hogy vizet melegített,hogy megmosdjak szeretkezés után
5/9 anonim válasza:
szia:) szerintem mivel neked első szex, és neki nem,engedd hogy ő irányítson akkor neki úgyis jó lessz, és gondolom arra is odafigyel, hogy neked is jó legyen:)hajrá ja és ne félj:) 16 l
7/9 anonim válasza:
"Ő 17 éves, már nem szűz" Mázlista disznó vagy, bízd rá magad. Remélem tud róla hogy neked első alkalom lesz, sokkal cikibb ha tapasztalt(abb) pasira számít és nem azt kap, mintha kibököd neki aztán egy kedves és hajlandó lány fog örömmel bevezetni a dolgokba.
A védekezés persze alap, de az ajtós válaszolónak hatalmas riszpekt. Mekkora igazság már, és mégis, eszembe sem jutott volna ezt tanácsolni.
8/9 anonim válasza:
jahh igen, remélem ezt a balhét tisztáztad vele hogy mi az ábra, és neked ő lesz az első nehogy utólag adagold be mert lehet h nem sül el a legjobban a dolog. Különben tényleg marha nagy mázlista vagy egy idősebb tapasztaltabb lánnyal, szerintem hagyd h ő irányítson. Vagy legjobb ha hanyatt fekszel aztán élvezed h csinálja ahogy neki a legjobb :D És nyilvánvaló hogy ne olyan helyet ahol valami szopottgombóc rátok nyit.
9/9 anonim válasza:
arra hogy a bnőd biztos ne legyen 18 mert azt már a törvény bünteti de hogy egyre korábban érnek ezek a mai fiatalok meg ugylátom mostmár a lányoknál az a divat hogy 2-3 évvel fiatalabb fiúval járnak régebben forditva volt ez
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!