Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktatok csinálni mikor együtt zuhanyoztok a párotokkal?

Figyelt kérdés

Minden apró kis részletre kíváncsi vagyok. Én már lefeküdtem a párommal, de még soha nem fürödtünk együtt, 2 hónapja tarta a kapcsolat. Nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet, kérlek, meséljetek, és írjátok oda a nemeteket és hogy hány évesek vagytok.Köszönöm szépen.

19/L

2009. szept. 7. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Együtt zuhanyozni a kedveseddel nagyon romantikus dolog.

Mi összebújtunk közben, és csókolóztunk, megmostuk egymást mindenhol, és masszíroztuk egymást miközben bekentük a másikat tusfürdővel. Aztán amikor végeztünk egymást töröltük meg a törölközővel.

21/L

2009. szept. 7. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi ha együtt fürdünk, akkor ugyanazt csináljuk amit az előttem h.sz. irt :)

Beszélgetünk, összebújunk, megmossuk egymást, aztán megtörölgetjük a másikat :)

Aztán irány az ágy :) Ha nem szeretkezünk, akkor ott is összebújunk a takaró alatt :) L/22

2009. szept. 7. 13:51
 3/9 A kérdező kommentje:
de cukiii..... tök aranyosak lehettek, amint a zuhanyzó alatt egymást babusgatjátok
2009. szept. 7. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
"de cuki..." miért kell így gügyögni? Olyan idegesítő, hogy vannak nők akik csak ilyen stílusban tudják előadni magukat.
2009. szept. 7. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

de undok vagy! miért mit mondjon rá?! különben is,ha nem válaszolsz rendesen,minek írsz egyeltalán...? utálom az ilyeneket...

Kedves kérdező. ne haragudj az előbbiért.igaz én sem tudok egyenes választ adni,mert még én is csak fontolgatom az ötletet,de szerintem valahogy úgy kéne folynia,hogy együtt beálltok a zuhany alá,a kellemesen langyos víz végigfolyik a testeteken,simogatjátok,csókoljátok,ölelitek,kényeztetitek egymást(masszázs stb.). remélem fantasztikus élményekben lesz részed.

2009. szept. 7. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Mit mondjon rá? Mondjuk ne olyan stílusban beszéljen a témáról mintha a rózsaszín Barbie-házban a babákat rakosgatná egyik helyről a másikra. Ez a stílus jön mindenhonnan a Viva tv-től az Rtl Klub reggeli műsorain át a hülye tini magazinokig, nem igaz nem lehet normálisan beszélni!!!
2009. szept. 7. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor magányos vagyok és zuhanyzok akkor ezembe jut,hogy olyan szép lenne,ha kedvesem itt lenne.Imádnám ahogy hozzám ér és rózsaszinüre dörzsölné a bőröm.A hátamhoz érne és a nyakamat csókolná miközben ölel a folyó viz alatt, mintha egy vizesés alatt összebújnánk.
2009. szept. 7. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én imádok a párommal együtt fürdeni, zuhanyozni, pancsolni. Sajnos ilyen ritkán van, mert nem igazán engedik, hogy nálam aludjon, de ha együtt fürdünk, akkor mindig csókolózunk, simogatjuk egymást, amikor akar belemegy nekem szájjal, fürdés közbe meg kényelmesen ki lehet nyalni, mert az még kényelmes is meg jó is neki :) Imádom megmosni meg simogatni mindenét, meg megmossa a hajamat, maszírozza a fejemet, hátamat, stb.

18 vagyok, a barátnőm 16, 2 éve járunk. (ezt csak azért írom, mert még írnátok, hogy húú fiatalok miért csinálnak ilyeneket...)

2009. szept. 7. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk zuhanyozni,inkább fürdeni...ilyenkor gyertyát gyújtok,és összebújunk a fürdőkádban.Megmossuk egymást,ő néha még a hajamat is megmossa...aztán egy kis előjáték,és mikor már kényelmetlenné válik a fürdőkád,akkor jöhet a mosógép vagy ha épp nem szexelünk fürdés után,akkor bemegyünk a szobába és összebújunk :)
2009. szept. 9. 18:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!