Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinálni mikor együtt zuhanyoztok a párotokkal?
Minden apró kis részletre kíváncsi vagyok. Én már lefeküdtem a párommal, de még soha nem fürödtünk együtt, 2 hónapja tarta a kapcsolat. Nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet, kérlek, meséljetek, és írjátok oda a nemeteket és hogy hány évesek vagytok.Köszönöm szépen.
19/L
Szia!
Együtt zuhanyozni a kedveseddel nagyon romantikus dolog.
Mi összebújtunk közben, és csókolóztunk, megmostuk egymást mindenhol, és masszíroztuk egymást miközben bekentük a másikat tusfürdővel. Aztán amikor végeztünk egymást töröltük meg a törölközővel.
21/L
Mi ha együtt fürdünk, akkor ugyanazt csináljuk amit az előttem h.sz. irt :)
Beszélgetünk, összebújunk, megmossuk egymást, aztán megtörölgetjük a másikat :)
Aztán irány az ágy :) Ha nem szeretkezünk, akkor ott is összebújunk a takaró alatt :) L/22
de undok vagy! miért mit mondjon rá?! különben is,ha nem válaszolsz rendesen,minek írsz egyeltalán...? utálom az ilyeneket...
Kedves kérdező. ne haragudj az előbbiért.igaz én sem tudok egyenes választ adni,mert még én is csak fontolgatom az ötletet,de szerintem valahogy úgy kéne folynia,hogy együtt beálltok a zuhany alá,a kellemesen langyos víz végigfolyik a testeteken,simogatjátok,csókoljátok,ölelitek,kényeztetitek egymást(masszázs stb.). remélem fantasztikus élményekben lesz részed.
Szia!
Én imádok a párommal együtt fürdeni, zuhanyozni, pancsolni. Sajnos ilyen ritkán van, mert nem igazán engedik, hogy nálam aludjon, de ha együtt fürdünk, akkor mindig csókolózunk, simogatjuk egymást, amikor akar belemegy nekem szájjal, fürdés közbe meg kényelmesen ki lehet nyalni, mert az még kényelmes is meg jó is neki :) Imádom megmosni meg simogatni mindenét, meg megmossa a hajamat, maszírozza a fejemet, hátamat, stb.
18 vagyok, a barátnőm 16, 2 éve járunk. (ezt csak azért írom, mert még írnátok, hogy húú fiatalok miért csinálnak ilyeneket...)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!