Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap sikerült a g-pont orgazmus vibrátorral. Összejöhet majd a párommal is?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és azelőtt még soha nem volt hüvelyi orgazmusom, azt hittem nekem nem is fog menni. Azonban a párom elutazott 1 hónapra és most a vibrátoromra vagyok utalva és tegnap sok kísérletezés után életemben először g-pontos orgazmusom volt. Nagyon megrázó élmény volt a szó pozitív értelmében, 20 percig alig tértem magamhoz.:) Nagyon szeretném majd ha ezentúl szeretkezés közben is sikerülne a párommal, de nem tudom hogy fog-e menni.2009. szept. 7. 12:55
1/5 anonim válasza:
Én Fél Éve vagyok a barátommal..15 éves vagyok..és ő a 3ik barátom..elötte nekem sem volt hüvelyi orgazmusom..de pont most hétvégén volt vele..tudom fiatalabb vagyok mint te,de énis így voltam vele,h azok a nők közé tartozom akinek soha nem lesz hüvelyi orgazmusa,de aztán tessék:) ne izgulj..neked is/nektek is összefog jönni:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak azért nem vagyok biztos benne mert lehet hogy csak a vibrátor váltotta ki és a szeretkezéskor pedig nem elég az inger.
2009. szept. 7. 13:01
3/5 anonim válasza:
maga az aktus elött mennyi az előjáték? mert az is kihat rá..mert ha már nagyon bevagy izgulva..nem csak ugy durr bele elkezditek,akkor lesz orgazmusod..vagyis nekem most igy volt:)h sokkal hoszabb előjáték volt a megszokottnál:)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is tudom hogy előjáték nélkül nem lesz orgazmus (semmilyen), ez alap.:)
2009. szept. 7. 14:23
5/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy a vibrátor nagyon intenzív élményt tud nyújtani. Főleg első alkalommal az újdonság és az ismeretlen érzés miatt.
Szeretkezés közben is ingerelhető a G pont, ezt azonban meg kell keresnetek. Számomra izgató játék volt amikor először találtuk meg a párom G pontját. Észrevettem amikor megtaláltuk, nem is kellett szólnia. Ő volt felül.
Ha felül vagy próbálj meg guggolva "beleülni". Így felhúzott térdekkel mély és intenzív behatolás érhető el. Aztán hintázz előre hátra. Nekünk valahogy így sikerült.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!