Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel mit kezdjek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon jól megvagyunk szeretjük egymást..
De, sex terén van mikor egyáltalán nem nedvesedik meg van h nem is kíván engem..
Azt mondta h szeret meg minden és nem tudja mi a baj, majd utána pár nappal azt mondta h lehet nem illünk össze az ágyban...
Most komolyan ezzel mit tudok kezdeni?!
2009. szept. 7. 11:26
1/2 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy nincs annyira oda érted, mint te ő érte. Én akkor mondanék ilyet egy pasinak, hogy: Lehet nem illünk össze, ha dobni akarom, vagy még az is lehet, hogy így akarja jelezni, hogy bizonyítsd be hogy mégis összeilletek. Szerintem nyílt lapokkal kell játszani, kérdezd meg mivel tudnád őt boldogabbá tenni az ágyban, mi lenne és hogyan jó neki, szerinte tudtok-e ezen javítan és hogy akar-e javítani a helyzeten. Persze attól is függ ki mennyire tapasztalt az ágyban, szóval beszéljétek meg mindenképp őszíntén.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a hölgyemény már másfele kacsingat? Csak még nem annyira biztos, hogy dobjon Téged, de annyira már haladt, hogy Rá indul be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!