Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Világ életemben ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Világ életemben ha a barátom csiklómat izgatta az ujjával, nem volt jó, hanem kellemetlen. Ez mitől van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Senki sem egyforma, biztos érzékenyebb a csiklód. Nincs ezzel semmi gond, egyszerűen mondd meg neki, hogy kellemetlen és ne csináljátok.

2009. szept. 6. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Túlságosan rányomja szerintem a kezét. Eleinte én is így voltam. Én sem szeretem ha nagyon erősen vagy gyorsan csinálja. Mondd neki hogy fáj és kicsit gyengédebben csinálja. Ha így sem tetszik akkor a nyelvével csinálja, az biztos nem lesz kellemetlen.
2009. szept. 6. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én se élvezem annyira. Egyszerűen csak nagyon érzékeny vagyok és a kéz barázdái nem jönnek be :)
2009. szept. 6. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
először én sem szerettem, az előző pasijaimmal. a mostani viszont valamit nagyon tud mert vele isteni :P lehet, hogy a pasival van a baj,nem veled, nem elég gyengéd, vagy csak szimplán tapasztalatlan.
2009. szept. 6. 20:11
 5/6 anonim válasza:
attól is lehet h nem vagy elég nedves, és szárazon pedig kidörzsölheti ami igazán rossz érzés, ha ez a gond, akkor sikosító, babaolaj, nyál...
2009. szept. 6. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is túl érzékeny, közvetlenül a csiklómhoz hozzá sem lehet érni
2009. szept. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!