Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyaljak h a legjobb legyen?
Figyelt kérdés
Barátnőm csak orális módon tud elmenni , ezért mindig igy kell befejeznünk a szexet , hogy csináljam , hogy a legjobb legyen neki? Milyen módszert javasoltok és konkrétan mit nyaljak ? Esetleg aki jártasabb ebben kérem irja le , lányok válaszát is várom főként.2009. szept. 6. 18:18
1/9 anonim válasza:
ezt minden lány maga tudja eldönteni hogy neki mi a jó. adhatunk mi tanácsokat, de ha a barátnődnek ezek pont nem jönnek be akkor úgyse érsz vele semmit!! szóval kérdezd meg a csajod hogy csináld, próbálgasd a technikákat, valamelyik csak tetszeni fog neki!!!!
2/9 anonim válasza:
Szia.
Minden nő az orális kényeztetésnél a csiklójánál megy el. Körkörös mozdulatokkal izgasd a csiklóját. Én általában 3-5 perc alatt elélvezek úgy.
4/9 anonim válasza:
Nem feltétlen a csiklójánál megy el, ez hülyeség. Én pl azt szeretem ha picit alatta van.
De szerintem a barátnődtől kéne megkérdezni, hogy neki mi a jó :)
5/9 anonim válasza:
Először csak a kisanjakat nyald... aztán utána mikor már szinte türelmetlenül vár h mikor kezded a csiklóját nyalni, akkor kezdd csak el. és amikor elmegy akkor ne nyalogasd a csiklót, hanem szívd
6/9 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha lassan, érzékien csinálja, nem feltétlen ezt a szívogatós dolgot, az sokszor kellemetlen is. Figyeld a reakcióit, vagy kérd meg, hogy mondja mikor jó.
7/9 anonim válasza:
rakd be a nyelvedet aztan szepen korkoros mozdulatokkal csinald...majd neha az ujadat is lokd oda
es ha mar hangokat hallasssz akkor gyorsujal be es "a kismebert a halaszcsonakban" nyalogasd ...Hajra
9/9 anonim válasza:
lassan és ne legyen merev a nyelved tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!