Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezek el?
fiú vagyok és 19éves .. sokszor voltam a barátnőmmel de nem élvezek el... Miért van ez?:S
Valami betegség talán..??
Kérlek Segíts :'( mert már öngyilkos akarok lenni... gyereket szeretnék de így nem lesssz :((
Ha egyedül el tudsz élvezni, akkor lelki oka van. Talán tudatosan akármennyire szeretnéd, de tudat alatt félsz, hogy teherbe ejted. Vagy nem tudod elengedni magadat.
Nekem is volt ilyen problémám, igaz, én nő vagyok. Annyit mondanék biztatásként, hogy miután egyszer nagy nehezen sikerült, utána már nem volt ezzel probléma.
Ha egyedül se megy, akkor tényleg szakember kell.
ÚRISTEN emiatt jóhogy nem megölöd magad..:S
tiszta bolond vagy....lehet h csak nemvagy ellazulva..télleg próbáld meg 1edül és ha úgy se megy irány a doki..
am gondold meg ezt a dolgot ha röktön ezjut az eszedbe h megölöd magad akk mitvársz az élettől?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!