Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezek el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezek el?

Figyelt kérdés

fiú vagyok és 19éves .. sokszor voltam a barátnőmmel de nem élvezek el... Miért van ez?:S

Valami betegség talán..??

Kérlek Segíts :'( mert már öngyilkos akarok lenni... gyereket szeretnék de így nem lesssz :((

2009. szept. 6. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen fájdalmas is a gondolat, de az ilyen problémáknál ne az legyen az első, hogy felteszel egy kérdést a gyakorikérdéseknél, hanem egyből elmész orvoshoz, mert biztos választ csak ő adhat.
2009. szept. 6. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
....
2009. szept. 6. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha egyedül el tudsz élvezni, akkor lelki oka van. Talán tudatosan akármennyire szeretnéd, de tudat alatt félsz, hogy teherbe ejted. Vagy nem tudod elengedni magadat.

Nekem is volt ilyen problémám, igaz, én nő vagyok. Annyit mondanék biztatásként, hogy miután egyszer nagy nehezen sikerült, utána már nem volt ezzel probléma.

Ha egyedül se megy, akkor tényleg szakember kell.

2009. szept. 6. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Ha ezért az öngyilkosság jut legjobb megoldásként az eszedbe, akkor tedd is meg, mert ilyen ökrökre nincs szükség, pláne ne szaporodjanak!
2009. szept. 6. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN emiatt jóhogy nem megölöd magad..:S

tiszta bolond vagy....lehet h csak nemvagy ellazulva..télleg próbáld meg 1edül és ha úgy se megy irány a doki..

am gondold meg ezt a dolgot ha röktön ezjut az eszedbe h megölöd magad akk mitvársz az élettől?

2009. szept. 6. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor se élvezel el ha a baratnőd kiveri? kérd meg, hogy csinálja előbb kézzel és szájjal...
2009. szept. 6. 22:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!