Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Van egy lány az osztályomból akivel egész jóba vagyok és vele szeretném elveszíteni (ő már nem szűz). Hogy kérdezzek rá a dologra? Egyébként nagyon szerelmes vagyok belé.
16 éves a csaj én meg most leszek szeptemberben 16.
Te: "Ö...tudod gondolkoztam..."
Ő: "Igen?"
Te: "Nagyon jó veled...szeretlek, imádlak, kinyalnám a .....t, meg az ujjazás is jó, csak a múltkor netezés közben kiderült, hogy van a fiúknak egy ilyen alkalmakra rendszeresített eszköze. Látod, nekem is van."
Ő: "Aha...tényleg!"
Te: "Legközelebb az ujjam helyett majd azt dugom be, jó? Meglátod nagyon izgi lesz!"
Ha jártok akkor gy idő után nagy valószínűséggel úgyis meg fog történi a dolog! Addig is pettingeljetek, ismerd meg a testét!
Ha nem jártok, akkor egy találkátokon mondjuk ujjazás után rá is térhetsz a lényegre! Kezdj bele, s majd meglátod a reakcióját!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!