Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szexuálisan már nem izgató a párom?

Figyelt kérdés
19 ésves lány vagyok, ő 22. 2 éve vagyunk együtt, egyetem miatt együtt is élünk kb 1,5 éve. nagyon szeretem és nagyon jó vele a szex, tudjuk mi kell a másiknak. de pár hónapja nem működik. vagyis nekem nem megy. egyszerűen nem izgulok fel, ha meg már erőltetni kell inkább nem. már nincs az az izgalom, mint az elején, valahogy kihűlt az egész. rá fog menni a kapcsolatunk? azt nem szeretném. de ő nem az a típus, aki újdonságokat hozna. pedig már megoszottam vele a gonjaimat. mit tegyek?
2009. szept. 6. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tedd számodra izgatóvá! Ez rajtad is múlik, mert ez egy társasjáték.

Egyedül megy a szex? Mert ha ugy sem.....akkor baj van.

2009. szept. 6. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

bizony, ez rajtad is múlik. nemcsak a párodon.

amúgy ha sehogy sem megy akkor gondolkodj el azon h szerelmes vagy e még belé

2009. szept. 6. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha a szeretettel nincs gond köztetek, akkor szexuális játékokkal és fantáziával fel lehet dobni, Ha úgy sem megy, akkor érzelmi problémád van, esetleg már nem szereted.

27/L

2009. szept. 6. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám, vagy legalább is hasonló. Párom nem izgató számomra már, nem nedvesedek be, vagy csak nagyon nehezen. Pedig szeretem őt, nem ezzel van a gond. Félek én is h rámegy a kapcsolatunk. Nem tudom mit tegyél, én sem tudom mit tegyek, azért írtam h tudd nem vagy egyedül:(
2009. szept. 6. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
cserélj.ha viszont szereted okoskodjatok ki valamit
2009. szept. 20. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!