Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgulok fel, betegség ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgulok fel, betegség ez?

Figyelt kérdés
Nagyon aggaszt,hogy sokszor felizgulok.Általában olyan dolgokra ami zavar,idegesít.
2009. szept. 6. 15:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves vagy,fiú,vagy lány?
2009. szept. 6. 15:19
 2/15 A kérdező kommentje:
22 éves lány
2009. szept. 6. 15:23
 3/15 anonim ***** válasza:
16%
Szánlak.
2009. szept. 6. 15:25
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Milyen dolgokra izgulsz fel?
2009. szept. 6. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert nincs barátod, nem élsz rendszeres szexuális életet. Ezért izgat olyasmi is fel, ami normális körülmények között nem.

Ha a fentiek igazak, a megoldás egy hozzádillő fiú:)!

2009. szept. 6. 15:33
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

érdekes, én is szoktam néha, ha valami idegesít. különösen gyerekkoromban volt gyakori. vagy ha mondjuk sietek, tudom, hogy nem maradt sok időm, vmit gyorsan be kell fejezzek (például dolgozatírásnál)...

ötletem sincs, mi lehet ez :)

2009. szept. 6. 15:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van ilyen. Akkor nem vagyok egyedül. Eddig azt hittem beteg vagyok, de akkor nem :)

29/N

2009. szept. 6. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:

A szánlak-os válaszolónak meg inkább valami kifestős oldalon kéne lennie nem itt egy ilyen témakörben.

Idióta

2009. szept. 6. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Attól még lehet, hogy mindkettőtöknél betegség... orvossal kellene beszélni. ha naponta sokszor van ilyen, az már biztos betegség. A csúcsot egy olyan nő tartja, akinek naponta 300 orgazmusa volt (nem olyan kellemes, ahogy itt elsőre hangzik).
2009. szept. 6. 17:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Van erre egy nagyon jó testmozgásos program, neked szerintem tetszene - ráadásul fel se kell kelned az ágyból! Ha gondolod? :)
2009. szept. 6. 17:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!