Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 18 éven aluliak hol szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18 éven aluliak hol szoktak szexelni?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, mellőzzük a hegyi beszédeket, jó? :)

Szóval a kérdés, hogy mostanában hol szoktak a tizenévesek együtt lenni? Saját házukban? Csak a kíváncsiság hajt.

2009. szept. 6. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát általában a Hősök terén minden Szerdán és Szombaton 9-kor.
2009. szept. 6. 16:01
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
22 évesen ien ostoba vagy??? Hát ezt honan lehet tudni.... Kinek, hol, s mikor jólesik...
2009. szept. 6. 16:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Álljatok, 22 vagyok, vidéken éltem, mindig otthon voltak nálunk, mi egy jó kis elhagyatott házban csináltok, nem értem, miért nem lehet rendesen válaszolni, aki ezt tette annak köszönöm.
2009. szept. 6. 16:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, engem biztos zavarna, hogy akármikor hazajöhetnek.
2009. szept. 6. 16:53
 15/21 A kérdező kommentje:
A kommentben elírtam néhány szót, ettől függetlenül nem vagyok ostoba.
2009. szept. 6. 16:56
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Mi általában feltaláljuk magunkat. Egymásnál alszunk, szülők alszanak, mi meg ügyködünk éjszaka :) Amúgy ágyban, zuhanyzóban, garázsban, autóban... ami éppen ránkjön hogy kipróbálnánk :) 19/L
2009. szept. 6. 18:09
 17/21 anonim ***** válasza:
lakás, autó, erdő
2009. szept. 6. 22:15
 18/21 anonim válasza:
77%

nem értem miért kell lehurrogni a másikat. mintha olyan természetes lenne, h 15-16 évesek otthon dugnak úgy, h a szülők is boldogan fejet bólintanak h persze, csináljátok csak. engem ezért itthonról rég kib*ztak volna. nem minden tizenéves van elkényeztetve.

Amúgy a kérdésre a válasz, megoldják... elég sunyi módon. Aztán jönnek sírni h jajjj ugye nem vagyok terhes? ...

2009. szept. 6. 23:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
olyan hülyék vagytok....gondolom ő sem arra gondolt h ágyban meg mittudomén hanem arra h a tizenévesek hol szexelnek mivel nekik még nem lehetne és otthon nem minden szülő fogadja el h dug a gyereke.meg a lebukásveszély..
2009. szept. 7. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
otthon,strandon,uszodában,héven,parkban.lépcsőházban....bárhol.:D
2009. szept. 7. 16:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!