Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeretik jobban a pasik a szexet ha felül vagy ha alul vannak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 12:27
1/6 anonim válasza:
az én párom azt szereti ha ő lehet alul :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem, bár nem vagyok pasi, és csak 4 partnerem volt szexuális téren, de ez teljesen változó, nem lehet általánosítani. Ha szeretik a partnerüket, akkor úgy is rávezetik őket, hogy nekik melyik póz jön be jobban. A magánstatisztikám szerint 2-2 volt, hogy ki melyiket szerette jobban. 27L
3/6 anonim válasza:
Én párom jobban szeret alul lenni és mozgás helyett csak élvezkedni, persze ez nem zárja ki azt, hogy szeretne nekem örömet okozni, és ezért ő is megerőlteti magát általában :D
4/6 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak csináljuk!
de amúgy alul szeretek lenni, mert akkor kézre áll a popsi! :P
5/6 anonim válasza:
Én alul szeretek lenni, és én mozogni, szóval nem a lustaság miatt :D 20/F
6/6 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Az is jó, ha a párom kezdeményez. Én például, a póz cserélgetés mellett vagyok, de teljesen mindegy. Annyiból jó alul lenni, mert akkor ugye a mellek pont ott vannak a szem előtt és lehet izgatni így a másikat!
Egy faszi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!