Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan pasi, aki elfogadja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki elfogadja azt, hogy én nem szeretném őt orálisan kielégíteni? Én sem várom el tőle, hogy ő engem. Egyszerűen nem vagyok rá képes, és ha szeret, akkor elfogadja, (legalábbis igy gondolom).

Figyelt kérdés
Sok olyan barátnőm van, akit megkért a pasi, hogy vagy megteszi, vagy vége (2 nap után kérte), aztán megtette, és mégis otthagyta. De azt mondta barátnőm, hogyha nem teszem meg, amit kér, akkor keres valakit aki megteszi, ha kell titokban keres. Ez mennyire igaz?
2009. szept. 6. 11:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

ááá igen :D

én nem szeretem, de azt sem ha engem elégít ki e módon, én tartózkodom tőle, nem tudom miért egyszerűen nem szeretem és kész... :| de ahogy észrevettem rajta ő igen is elvárná, és ezmeg rohadtul bosszant, nem értem miért nem lehet tolerálni? :S

2009. szept. 6. 11:49
 2/19 anonim ***** válasza:

- előző is én voltam -

(lemaradt még):

ha valaki szeret téged, párkapcsolatban vagytok, nem hinném hogy elhagy emiatt, de az hogy durcizik rajta az fix, sokszr én is úgyérzem h mérhetetlenül megsértődik, de ha nagyot alakítasz az ágyban lehet h elfogadja hogy te így szereted és pont :)

2009. szept. 6. 11:52
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Semmit ne mkel lmegtenni, ha az ember nem akarja, nem kívánja. Ha a partner ezt nem tolerálja,nem érdemes vele foglalkozni, ha szeret megérti és kerestek valami megoldást.

Azért azt megjegyezném utóiratként, hogy ha két ember ( felnőtt ember igazán szeretik egymást, akkor nem "undorodnak" a szex ezen formájától, mert ez lényegében a nem elfogadás jele.

Ha még fiatalok vagytok akkor érthető, hogy nem akarjátok csinálni, de akkor nem is kell, ezek a pasik ha megkapják amit akarnak úgyis továbbállnak. És ti vagytok a hülyék, ha a zsarolásnak bedőltök.

Mindig csak annyit kell megtenni amennyi jólesik.

27/N

2009. szept. 6. 11:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát én bármit megteszek ezen kívűl az ágyban, csak azt ne kelljen, egyszerűen nem tudom megtenni, és kész... Köszi a válaszokat ;) Jöhet még válasz pasiktól is, meg csajoktól is :D
2009. szept. 6. 11:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Én nem is tennék többet, csak annyit amennyi jólesik. Főleg nem 2 nap után, mint barátnőm, ha tőlem 2 nap után ilyet kérne egy pasi, nem orált kapna, hanem 2 nagy büdös pofont...Az olyan pasik úgyis otthagynak utánna... De ezt barátnőmnek hiába magyaráztam. Mostmár saját hibájából rájött ő is.
2009. szept. 6. 11:57
 6/19 anonim ***** válasza:
31%

Hülye kis p.csák vagytok!

Térdeljetek le, aszt' sz.pjatok!

2009. szept. 6. 11:58
 7/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló is gondolom a 2 nap után (vagy még hamarabb) sz*pjatok le társaságba tartozik...gratulálni tudok csak neki, elnyerte a Mr. Bunkó címet... Mivé lesz ez a világ pffff...
2009. szept. 6. 11:59
 8/19 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó válaszoló vagyok és 27 éves nő.

Egyéb bölcs megjegyzés? vagy mi nem tetszett?

27 évesen egy normális kapcsolatban az ember nem undorodik orálisan kielégíteni a párját, és ha mégis annak lelki okai vannak. De ezt nem fogom neked fejtegetni, úgylátom ehez még kevés vagy.

2009. szept. 6. 12:27
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

és magadfajta tudatlan pi.csáktól lesz olyan a világ amilyen.

Amúgy ha ennyire okosnak tartod magad akkor miért kérdezted meg hogy ez mennyire igaz? Vagy mit hittél hogy majd ide csak tapasztalatlan kordbeliek irnak majd?

Azt hiszem kicsit több dolgon mentem át mint te. (akár kapcsolatilag is ).

2009. szept. 6. 12:29
 10/19 A kérdező kommentje:

Én arra a válaszolóra gondolok, aki ezt írta:

"Hülye kis p.csák vagytok!

Térdeljetek le, aszt' sz.pjatok!"

Szóval szerintem ezt nem a 27/L írta, és nem is rád gondoltam. Szerintem ezt amit bemásoltam, valami bunkó pasi írhatta...

2009. szept. 6. 12:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!