Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig csak egymásra figyelünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig csak egymásra figyelünk, magunkra csak ritkán, és nekem így nem megy az orgazmus. Mit tehetnék? L/16

Figyelt kérdés

Még a szexig nem jutottunk el,csak a pettingig. Ő mindig csak rám figyel,és én is mindig csak rá,hogy neki hogy a legjobb! Szeretném,hogy élvezze,de ilyenkor magamat annyira figyelmen kívül hagyom,hogy csak később veszem észre,hogy ebből megint nem lesz orgazmus. Nem vagyok elkeseredve,tudom,hogy majd összejön,de valamit változtatnom kell. Nekem már jobban sikerült kitapasztalnom,hogy neki mi kell,úgyhogy őt el tudom juttatni addig, de amikor ő próbál engem,akkor mingig annyira beindul,hogy végül megint ő megy el,mert én azt is nagyon élvezem,hogyha neki örömet okozhatok.

Nagyon szeretjük egymást!

Még mind a ketten szüzek vagyunk,és lassacskán szeretünk haladni a dolgokkal.

Beszéltünk is róla,hogy néha csak a másikra figyelünk,és hogy még ki kell tapasztalnunk,hogy ki hogy működik...

Van ötletetek?

Szeretném elnyújtani a még gyengéd pillanatokat,de ha már túúúúlzottan beindult,akkor nem akarom leállítani,mert szeretném,hogy elélvezzen,hogy még boldogabbá tehessem.

Hogyan nyújthatnám a gyengéd pillanatokat,mert nekem ezektől függ a további... ? :)

L/16 (a barátom 17)

2009. szept. 6. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ha ő elment mennyire van még kedve hozzá (ez pasi függő), de kényeztethetne utána is, és akkor Te is elengedheted magad...
2009. szept. 6. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne csak egymásra figyeljetek inkább magatokra :)
2009. szept. 6. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha magadra figyelsz abból télleg nem lesz orgazmus.Próbáld meg magadat figyelmen kívül hagyni olyan értelemben, hogy csak a jóérzésre koncentrálj ne törődj vele, hogy nyögdösöl, hogy mozogsz.
2009. szept. 6. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj magadra is.
2009. szept. 6. 09:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!