Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sex előtt zuhanyzol vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sex előtt zuhanyzol vagy nem?

Figyelt kérdés

Olyan kapcsolatban, ahol a pár együtt él, akár élettársként, akár házasként a sex előtt az egész napos vagy egész éjszakás ellét után zuhanyoznak általában?

Ahol nem együtt élnek, ott gondolom, más a helyzet, mert lehet, hogy örülnek, hogy van rá alkalom és a randira jól felkészül az ember.

2009. szept. 6. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én nem élek együtt a párommal, nem is tudunk minden nap találkozni, de persze amikor találkozunk előtte mindig lezuhanyzom, függetlenül attól, hogy lesz-e szex vagy sem! szerintem úgy sokkal kívánatosabb az ember vagy nem tudom, és azért ennyivel megtisztelhetjük a másikat!
2009. szept. 6. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

szerintem le kéne zuhanyozni mindenkinek.. izzadtan csak úgy nekiindulni hát nem tudom. egy izzadt farok is lehet büdös:D

de ha valaki úgy szereti hogy nefürgyéle, egészségére :D

2009. szept. 6. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

úristen....tudod, kedves előző, nem mindenki izzad be úgy h még a farka is bebüdösödik, sajnálom ha neked eddig csak ilyen pasikkal volt dolgod.

amúgy meg, ha 2 ember hirtelen megkívánja egymást, sztem baromi mindegy lesz h most kicsit izzad e a melle között v akárhol,szex alatt úgyis megizzad, és ugyanolyan izzadt lesz közbe, sőt, még izzadtabb is, mint előtte volt. úgyhogy felesleges ez a zuhanyzósdi.

a másik meg h nemlehet minden szex előtt elmenni zuhanyozni, épp megkívántátok egymást, és akkor hopp, várjál, zuhanyozni kell...a másik meg addig TV-zik?:D persze a közös zuhany jó dolog, de nemlehet minden szexet közös zuhannyal kezdeni, mert előbbutóbb unalmas leszmár ez a közös zuhany.

naszóval, felesleges minden szex előtt zuhanyozni.

amúgysem ettől függ a szex h zuhanyzott e a kedves, vagy sem. ha igen, az gáz.

hameg vki büdös az fürödjön le akkor amikor büdösnek érzi magát:D

2009. szept. 6. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem élek együtt párommal, de szeretek lezuhanyozni szeretkezés előtt. Persze nem úgy, hogy egymásnak esünk, aztán várj várj, előbb zuhany... egyszerűen csak találka előtt, vagy este mielőtt lefekszünk én szükségét érzem! Én szebben fogalmaznám meg az előttem leírtakat, szóval bármennyire is egészséges az ember, azért egész napi munka, suli, bármi után mindenkinek lesz egy természetes "szaga"... és nem azért mert valaki beteg vagy igénytelen hanem mert ez a természet rendje, főleg "odalent".
2009. szept. 6. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
47%

énis úgy értettem, h munka után, vagy amikor izzadtnak érzem magam, persze lezuhanyzok, de ezt nem a szex-szel hozom összefüggésbe. azért zuhanyzok le, mert piszkosnak érzem magam, függetlenül attól h lesz e szex, vagy sem.

én annak nemlátom értelmét, h csak reggel zuhanyzok, és este már nem zuhanyoznék, de mikor szexre kerül a sor, még elmegyek zuhanyozni egyet előtte. na ennek nemlátom értelmét. ha vki piszkosnak érzi magát, akkor zuhanyozzon le akkor, amikor annak érzi magát. akár egynap 3szor is, ha neki úgy a jó.

2009. szept. 6. 13:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!