Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex előtt zuhanyzol vagy nem?
Olyan kapcsolatban, ahol a pár együtt él, akár élettársként, akár házasként a sex előtt az egész napos vagy egész éjszakás ellét után zuhanyoznak általában?
Ahol nem együtt élnek, ott gondolom, más a helyzet, mert lehet, hogy örülnek, hogy van rá alkalom és a randira jól felkészül az ember.
szerintem le kéne zuhanyozni mindenkinek.. izzadtan csak úgy nekiindulni hát nem tudom. egy izzadt farok is lehet büdös:D
de ha valaki úgy szereti hogy nefürgyéle, egészségére :D
úristen....tudod, kedves előző, nem mindenki izzad be úgy h még a farka is bebüdösödik, sajnálom ha neked eddig csak ilyen pasikkal volt dolgod.
amúgy meg, ha 2 ember hirtelen megkívánja egymást, sztem baromi mindegy lesz h most kicsit izzad e a melle között v akárhol,szex alatt úgyis megizzad, és ugyanolyan izzadt lesz közbe, sőt, még izzadtabb is, mint előtte volt. úgyhogy felesleges ez a zuhanyzósdi.
a másik meg h nemlehet minden szex előtt elmenni zuhanyozni, épp megkívántátok egymást, és akkor hopp, várjál, zuhanyozni kell...a másik meg addig TV-zik?:D persze a közös zuhany jó dolog, de nemlehet minden szexet közös zuhannyal kezdeni, mert előbbutóbb unalmas leszmár ez a közös zuhany.
naszóval, felesleges minden szex előtt zuhanyozni.
amúgysem ettől függ a szex h zuhanyzott e a kedves, vagy sem. ha igen, az gáz.
hameg vki büdös az fürödjön le akkor amikor büdösnek érzi magát:D
énis úgy értettem, h munka után, vagy amikor izzadtnak érzem magam, persze lezuhanyzok, de ezt nem a szex-szel hozom összefüggésbe. azért zuhanyzok le, mert piszkosnak érzem magam, függetlenül attól h lesz e szex, vagy sem.
én annak nemlátom értelmét, h csak reggel zuhanyzok, és este már nem zuhanyoznék, de mikor szexre kerül a sor, még elmegyek zuhanyozni egyet előtte. na ennek nemlátom értelmét. ha vki piszkosnak érzi magát, akkor zuhanyozzon le akkor, amikor annak érzi magát. akár egynap 3szor is, ha neki úgy a jó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!