Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire nem normális ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nem normális ha egy pasi 27 évesen 13-14 évesekkel jár?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az oka hogy ezt csinálja?
2009. szept. 5. 22:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem normális...

Szerintem:

1, nem jön be a korosztályának

2, a kislányokra bukik

3, szűzcsaj trófeát gyűjt

4, valami gond van vele

2009. szept. 5. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon nem normális!!!!!!

Egy 13 éves lány még gyerek!!Simán lecsukhatnák.És sztem le is kéne az ilyet!

Azért csinálja mert fiatal és feszes mindenhol.

2009. szept. 5. 22:22
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Akár pedofilnak is nevezhetnénk, ami ugyebár nagyon nem normális!!!
2009. szept. 5. 22:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a pedofilitás határa, igaz, hogy csak felülről, de mégis. Én toleráns ember vagyok (semmi bajom a melegekkel, cigányokkal, stb.), de ez már sztem sem normális.
2009. szept. 5. 22:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Elfelejtitek, hogy ehhez a másik fél (a 13-14 éves kislány) is kell, aki pedig ebbe belemegy... és van aki belemegy. Arról már nem is beszélve, hogy a mostani kislányok hogy néznek ki és viselkednek... (tisztelet a kivételnek)
2009. szept. 5. 23:10
 6/17 anonim válasza:
Nagyon, nagyon, nagyon nem normális. Ráadásúl büntetendő. Egyébként a gond, nyaktól felfelé keresendő.
2009. szept. 5. 23:26
 7/17 anonim ***** válasza:
para. :) de azért 50%-ban a lányoknak is jár a fekete pont, oké, hogy csúnya dolog, de ha belemennek, márpedig gondolom nem erőszakolja meg őket, akkor velük se minden oké.
2009. szept. 5. 23:50
 8/17 anonim ***** válasza:
5%

Nagyon nem normális, a pontos okra valószínűleg nem fog fény derülni.

De! A problémára van orvosság. Vegyél éles lőfegyvert. Csald le az illetőt a duna partjára! Kérd meg hogy nézze meg jó alaposan közelről a víztükröt! Amikor letérdel, lődd tarkón! Több mint 60 éves múltra visszatekintő, jól bevált módszer a probléma gyökeres kezelésére.

2009. szept. 5. 23:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért kell támadni full normálisan megkérdezte! Igen elég nagy probléma, én nő vagyok igaz fiatal, de ha belegondolok hogy ha lenne kislányom és 13 évesen egy 27 évessel feküdne le... nem állnék jót magamért! A párom lassan 27 éves és lassan 20, de ez még a határ a korkülönbségben, de ez csak 7 év nem 14! 20-30 közöttieket keress, hidd el jobban megértitek egymást! Lehet vonz az hogy szüzességeket gyűjts, de ez nem így megy! Kamasz korodban nem történt veled esetleg valami ami miatt most próbálod a 13-14 éves kislányokon kiélni magad?
2009. szept. 6. 00:08
 10/17 anonim válasza:
Tényleg nem normális dolog, ilyenről már én is hallottam itt a városunkban. Az igaz, hogy a lányok is benne vannak, de ha belegondoltok, ők ezzel akarnak felvágni. Még gyerekek, buták, belemennek ilyenekbe, mert azt hiszik, hogy ettől vagányabbak lesznek.
2009. szept. 6. 00:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!