Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi honnan jön rá, hogy egy nő megjátssza az orgazmusát?
nehéz ügy. ha nagyon ügyes a nő, akkor sehogy. mármint szex közben.
ha orálisan teszed boldoggá a hölgyet, akkor azért van némi támpont: amikor a nő már közelit az orgazmushoz, a puncija egy kissé más, enyhén sós, jellegzetes izű folyadékot termel. ezt ugye nem tudja kamuzni. (persze ettől még magát az orgazmust megjátszhatja, de mivel ilyenkorra már elég közel van, nem szokták).
egyébként az orgazmus jelei: kipirul a bőr, nehezebb légzés, esetleg hangosabb a csaj, hüvelyösszehúzódások, rángások. ezeket mind lehet szimulálni, noha nem egyszerű.
Ennek nem tudom, mennyi valóságalapja van, de elvileg mindkét nemnek "hideg a csókja" orgazmus után. Értem ezt úgy, hogy ha megcsókolod a lányt/fiút, nem meleg, puha a szája és a nyála, hanem hideg. Nálam ez tényleg így van és az eddigi tapasztalataim férfiaknál is ezt mutatják.
20/L
hazudj, ha kavarog a gyomrod, hazudj, ha tudod hogy színlel a nő, hazudj, árulj cipőt, és hazudj.
amúgy ha megjátssza, magával csesz ki, engem nem érdekelne. ha nem volna jó, és elmondaná, megoldanánk, úgy más. :)
Ha a partnered figzel rád és ismer akkor nem lehet megjátszani. Túl theátrális, megjátszott gesztusok csak béna próbálkozások. Érezni, amikor nem szenvedélyből vagy vadságból karol át vagy mozog, jó szexuális kapcsolatnál érzi a másik. Ha pedig én észreveszem akkor ott azonnal leállás van és nem folytatjuk. Mindkét félnek KELL hogy jó legyen, semmi érdeke megjátszani max beidegződést okoz magának és ha figyelmetlen a pasija akkor beléveri a rosszat.
ÉS vannak amit nem lehet színlelni. Pl pasiként éreznie kellene a hüvely orgazmus utái duzzadását és ernyedtségét, másképp csúszósságát. Ha meg erős izomzatú a nő akkor amikor elmegy, azt bizony a pasi is érzi :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!