Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készült már rólad szex közben kép?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor btoddal, vagy szexpartnerrel voltál, de ha nem készült akkor szeretnél? És mire kellhet pl. egy szeretőnek/szexpartnernek, mert már hallottam olyanról, hogy ő is csinált...? Lécci kort is írjatok:)18/L2009. szept. 5. 22:05
1/6 anonim válasza:
kép is, és videó is,de amikor visszanéztük =),utána le is lett törölve.
22/l.
2/6 anonim válasza:
Nekem szeretőm van. Épp ma jutott eszembe, miközben rajtam "dolgozott", hogy milyen izgis lenne, ha valahogy visszanézhetném ezeket a csodás perceket! Nagyon érzéki a pasi és szívesen vagyok vele. rólam még nem csinált senki ilyen képet v. videót és én se csináltam még senkiről, de kipróbálnám! :)
20/L
3/6 anonim válasza:
soha ne enged hogy a barátod csináljon mert sose lehet tudni mikor és hogyan vesztek össze még a végén fenyegetözne és megmutatná mindenkinek!
Saját tapasztalak!:SSS
4/6 anonim válasza:
én készitettem szex közben fotót a barátnőmről. aludt a csaj és elkeztem dugni. fel-fel ébredt párszor de vissza is aludt. mikor megvoltam, jobban felébredt. és reklamált hgy orgazmust akar ő is. meg is kapta. készült pár kép az esetről. csak mosolygott a dolgon. de nem emlékezett semmire.
5/6 anonim válasza:
Képet még nem csináltunk egymásról szex közben, de majd fogunk, biztos vicces. Egyszer a barátnőmnek elkértem a mobilját, és kicsit felvettem a hangját (ő szeret hangoskodni :D ) és visszajátszottam neki, amikor nem számított rá :d Mindketten nevettünk rajta :D
6/6 anonim válasza:
Szex közben még mi sem csináltunk felvételeket, de én is kíváncsi lennék rá. Persze csak úgy ha visszanézés után rögtön törlésre is kerül.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!