Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi, akinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, akinek a párja meghízott, és ez által már nem kívánta szexuálisan kedvesét? Meddig bírta a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én úgy hittem, a szeretet, vagy szerelem nem a derékbőségre, fenékméretre korlátozódik. Kíváncsi vagyok, hogy nagyot tévedtem-e.
2009. szept. 5. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
amikor összejöttem a párommal nagyon vékony voltam. Olyan modellalkatú. 4és fél év óta kb 30kilót híztam, pedig még gyereket sem szültem. Néha megjegyzi, hogy elmehetnék tornázni, de ennyi. Azt mondja, nem zavarja, mert engem szeret, nem a súlyomat.
2009. szept. 5. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem kimondottan ezért,de ez is nagyban közrejátszott, kiszerettem belőle. Azóta mégjobban elhízott,már nemis kívánnám meg egyáltalán.

Úgyhogy ha ez a probléma felmerült,inkább próbálj fogyni,minthogy a kapcsolatodban ez gondot okozzon.

2009. szept. 5. 19:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem rég szültem, és még szoptatok. Ez idő alatt nem ajánlott a fogyókúra, és eszemben sincs. Ahogy lehet fogyózni fogok, én sem érzem jól magam a bőrömben.
2009. szept. 5. 20:03
 4/8 A kérdező kommentje:
De már teherbeesés elött elkezdődött, mikor 63 kg-ról felhíztam 70-re. A terhességgel még + 28, hát jelenleg nem vagyok egy manöken alkat.
2009. szept. 5. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

nyugi, sztem a terhességgel együttjár a hízás, és sztem ezt a párod is megérti, és jobbestbe most úgyis leköti a baba, éppen örül h megérkezett végre, és nemhinném h most ezlenne a legnagyobb baja, h mért vagy több kiló.

amint szabad, elkezdhetsz tornázni, és ennyi sztem elég is.

2009. szept. 5. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos nekünk két babánk is van! Ha nemrég szültél akkor a páros is megérti hogy szülés után nem lehetsz azonnal bombázó! Ha nem hát úgy kell neki! Szoptatás mellett tényleg ne fogyózz! Amúgy én 21 kg-t szedtem fel az elsőnél és minden felesleg lement a szoptatási időszak végére! Szerintem ne aggódj, szültél egy szép babát neki és ez szerintem megér annyit hogy pár kilóval nehezebb vagy!
2009. szept. 6. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Ez nagyon kamu,az én barátnőm amikor terhes volt akkor is tornázott sokat,és még a végén is,egyáltalán nem volt túlsúlyos,nem zabált össze dolgokat,szülés után úgyanúgy szép csinos maradt,a szülőszobán az apukák így néztek,hogy "kisasszony,magácska mit csinál itt?" és amikor mondta,hogy mindjárt hozzák a fiamat,így mindenki megállt/megdöbbent.Ennyit tesz az a szó,hogy igényesség,sportolás,és nem zabálunk vackokat,hanem odafigyelünk.Azóta is sportol ahogy kell.

Igen kérdező bizony van ilyen,egy megoldás van sportolj és diétázz(egészségesen étkezzél).

Ez olyan,hogy jó munkaerő vagy igaz,szeret a főnököd,de te elkezdel hanyag lenni,nem akarsz bejárni csak amikor kedved szottyan,akkor mit csinál a fönők,köszönjük szépen a munkát,holnaptól nyugodtan lehet otthon maradni.

Kicsit durva hasonlat de ez a lényege,mindennek meg kell fizetni az árát.

22F

2010. jún. 5. 09:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Az hogy meghízik valaki szerintem nem = azzal, hogy igénytelen. Alkati kérdés is, a barátnőd örülhet, hogy nem hízós alkat. Én sem ettem, zabáltam ahogy fogalmaztál össze vissza mindent, de amit megettem az rajtam maradt 30 kg, pedig nem volt sokkal több, és nagyobb adag. Ez azt jelenti, hogy néhány kg beleszól a párkapcsolatba, felteszem a kérdést, mennyire számíthatok az élet más területein majd rá, ha nehézségek lesznek. Az hogy eljárjak sportolni jelenleg rendszeresen sajnos a pénztárcánk nem engedheti meg, a futás ami ingyen van, ennyi plusz súlyal megterhelné az izületeimet. Így marad, hogy szépen lassan olvadnak le a kilók, (étkezésemen változtattam egy kicsit), csak nem tudom, hogy a kapcsolat ezt az időt kibírja-e. Időközönként úgy érzem egyre távolabb kerülünk egymástól, mintha csak lakótársak lennénk.
2010. júl. 21. 15:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!