Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, akinek a párja meghízott, és ez által már nem kívánta szexuálisan kedvesét? Meddig bírta a kapcsolat?
Nem kimondottan ezért,de ez is nagyban közrejátszott, kiszerettem belőle. Azóta mégjobban elhízott,már nemis kívánnám meg egyáltalán.
Úgyhogy ha ez a probléma felmerült,inkább próbálj fogyni,minthogy a kapcsolatodban ez gondot okozzon.
nyugi, sztem a terhességgel együttjár a hízás, és sztem ezt a párod is megérti, és jobbestbe most úgyis leköti a baba, éppen örül h megérkezett végre, és nemhinném h most ezlenne a legnagyobb baja, h mért vagy több kiló.
amint szabad, elkezdhetsz tornázni, és ennyi sztem elég is.
Ez nagyon kamu,az én barátnőm amikor terhes volt akkor is tornázott sokat,és még a végén is,egyáltalán nem volt túlsúlyos,nem zabált össze dolgokat,szülés után úgyanúgy szép csinos maradt,a szülőszobán az apukák így néztek,hogy "kisasszony,magácska mit csinál itt?" és amikor mondta,hogy mindjárt hozzák a fiamat,így mindenki megállt/megdöbbent.Ennyit tesz az a szó,hogy igényesség,sportolás,és nem zabálunk vackokat,hanem odafigyelünk.Azóta is sportol ahogy kell.
Igen kérdező bizony van ilyen,egy megoldás van sportolj és diétázz(egészségesen étkezzél).
Ez olyan,hogy jó munkaerő vagy igaz,szeret a főnököd,de te elkezdel hanyag lenni,nem akarsz bejárni csak amikor kedved szottyan,akkor mit csinál a fönők,köszönjük szépen a munkát,holnaptól nyugodtan lehet otthon maradni.
Kicsit durva hasonlat de ez a lényege,mindennek meg kell fizetni az árát.
22F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!