Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől most akkor meleg lennék?
Figyelt kérdés
16/F vagyok,mostanság nagyon sokat foglalkozom a homoszexualitással...az interneten gyakran utánaolvasok(ezen az oldalon is pl.),és nagyon megérintett ez a téma.Együttérzek a melegekkel,és amikor a többi haver szídja/szidja a homoszexuálisokat én mindig erőltetteten nevetek,vagy csak elkezdem nézni a cipőmet és legszevesebben ellent mondanék nekik.Mert nemtudhatjuk,nem érezhetjük át hogy mit éreznek ezek az emberek.Nem nagyon találkoztam még ilyen fiúval,aki elfogadó lenne a "melegséggel" csak lányokkal és ezért néha az a gondolat fog el hogy mivan ha én is az vagyok?Lehet hogy adok magamra meg ey kissé érzékenyebb típus vagyok,de nem hiszem hogy az vagyok...nem érzek szexuális vonzódást írántuk2009. szept. 5. 18:34
1/7 anonim válasza:
Ha nem érzel vonzalmat a saját nemed iránt, akkor valószínűleg nem vagy homoszexuális.
Attól hogy nem "mocskosb*zizol" (márbocsánat) le minden meleget, még nem kell rosszul érezned magad:)
2/7 anonim válasza:
Tisztellek.. Több ember kellene igy gondolkozzon... Nem egyáltalán, nemvagy meleg, csak rendes és megértő. 20/F
3/7 anonim válasza:
Gratulálok! Nem vagy meleg, csak normális, megbecsülendő ember. Jobb lenne, ha több ilyen lenne.
20/L
4/7 anonim válasza:
Nem vagy meleg, de egy olyan mocsok fajt védesz, akik nem érdemlik meg ! Az érzékenység nem bűn, én érzékenyen irtom a bzikat ! :-)
5/7 anonim válasza:
Nem vagy meleg! Csak korod ellenére nagyon érett!
6/7 anonim válasza:
Ugyanígy gondolkodom és ugyanez a dilemmám volt pár éve. Hetero vagyok, azóta is. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!