Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltátok már, vagy mi a véleményetek? Illetve elítélitek?
Próbáltatok már a természetben szexelni, mi a véleményetek erről?
Valamint elítélitek ezt a szitut, ill. ebből a csajt vagy pasit? Szal van egy pár akik már kisebb-nagyobb szakításokon túl, de együtt vannak kb. 1,5-2 éve (a srác nem tudja, hogy szereti-e a lányt vagy csak már a megszokás....). A pasi sokszor flörtölget más lányokkal és már meg is csalta a kapcsolatuk elején a bnőjét. Most van egy lány, aki hogy úgymondjam a szeretője a pasinak (nincs párkapcsolata és nem szerelmes a srácba, csak szereti a szexet). A pasi elmondása szerint pedig a bnője most megcsalja. Bocsi hogy két kérdést írtam egybe, és légyszi kort és nemet is írjatok. 18/L
1: Én már szeretkeztem szabadban és nagyon élveztem. szerintem ha a pár szépen elvonul úgy, hogy véletlenűl se lássa senki, akkor elfogadható a dolog és semmi baj nincs vele.
2: Ennek a párnak összejönnie se szabadott volna. Azt javaslom a lánynak, hogy most azonnal hagyja ott a pasit. Már az elején ezt kellett volna tennie.
19/L
szexeltem már szabadba, de szobába vhogy jobb :D
a második kérdésedre pedig, annak a párnak szakítania kéne, mihamarabb
1.: Igen, szeretkeztem már a szabadban, nagyon jó volt. Még rágondolni is jó.
2.: Szerintem tovább kéne lépniük, és nem rabolni egymás idejét.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!