Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elfogadják a pasik, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadják a pasik, amikor "növekvő" stádiumban van a szőr?

Figyelt kérdés
A pasi ugyebár a csupasz puncit szeretik.. Én gyantáztatom teljesen, és ugyebár azt meg kell várni míg kinő a szőr.
2008. jún. 4. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Aha csak ne túl nagy legyen.De van aki a bozótot szereti:Én a csupaszt szeretem!!!Főleg ha a csajomról van szó:)
2008. jún. 4. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem férfi vagyok... de pasim van és tapasztalatom is. Én is meg szoktam várni, míg egy kicsit megnő, de a pasimat egyáltalán nem zavarja. A kapcsolatunk elején nem akartom olyankor, hogy közeledjen, amikor nem volt teljesen sima, aztán rákérdezett, hogy miért nem akarom elfogadni a közeledését, és megmondtam neki. Erre még ő nézett hülyének, azt mondta, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli. Szerintem te se aggódj emiatt, a pasik tudják ezt tolerálni!
2008. jún. 4. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Figy ez így általánosságban nem igaz, hogy csak a csupaszt szeretik. Pl én szeretem ha van egy kicsi középpen. Olyan punk séró. Biztos van aki a bozontosat, és van aki a csupaszat szereti. Egyébként tuti hogy ha oda kerül a sor és egy kicsit szúr nem fog elmenekülni tőled. Addigra annyira fel lesz izgulva hogyha ráspoly lenne a puncidnál akkor is kinyalna ;-)
2008. jún. 4. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha megmondod a barátodnak hogy mi van akkor elfogja nézni neked ha néha kicsit borostásabb vagy. Énis szoktam mondani a barátomnak hogy bocsi de most kicsit növesztem az epi miatt, és azt mondja h oké. Persze ezt nem minden héten játszom el.
2008. jún. 4. 21:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amilyen gyakran csak tudok járok gyantáztatni, úgyhogy dzsungel azért sosincs, de legalább 0,5-1 cmesnek kell lennie, így nem mindig sima.. :(
2008. jún. 4. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

te is el tudod fogadni, ha borostás a pasid arca, pedig az még többször érintett terület...:)

szerintem még szép, hogy elfogadják!

2008. jún. 4. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha tartós kapcsolatban vagy, akkor elfogadható:)
2008. jún. 4. 23:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vagyok, így nem gond ha kicsit elhanyagolom (bár ahogy említettem karban van tartva rendesen), csak félek, h a majdani barátomnak ez nem fog tetszeni
2008. jún. 4. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy pasit nem a punci frizurája érdekel igazán, hanem a benne rejlő kellemes szoritó melegség.

Bocs, ha egy kicsit grafikus voltam verbálisan...

2008. jún. 5. 03:42
 10/10 anonim válasza:
84%

Szerintem teljes mértékben elfogadható, hiszen csak úgy tudod lekezelni, hogy elöbb megnöveszted valamennyire. Emiatt ne aggódj, ez nem lesz gond.

/pasi/

2008. jún. 6. 23:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!