Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sovány vagyok, hirtelen nagyon lefogytam, és igy szégyenlem magamat a barátom elött, mit tegyek hogy hizzak, és hogy ne szégyelljem magamat sex közben a barátom elött?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 22:39
1/6 anonim válasza:
Leginkább enni kellene, de jó lenne azt is tudni miért fogytál le ! Ajánlom a kolbászt hurkát szalonnát, és ezt a győri édes jóreggeltet meg a norbi féle vackokat felejtsd el de sürgősen :)
2/6 A kérdező kommentje:
az a gond hogy nincs étvágyam, lehet hogy azért mert én kanadában élek, és itt nem olyan ételek vannak mint magyarországon, egyszerüen nem akarok enni naprol napra, jah igen, itt nincs györi édes keksz, meg hurka sincs, itt kanadában nem ismerik, de kolbász az van, oké, akkor azt fogok enni, ha meg fogom birni enni !
2009. szept. 4. 22:56
3/6 anonim válasza:
egyél nagyon sok kenyeret és tésztaféléket attól eléggé könnyen fel lehet szedni egy pár kilót. este 8óra után egyél és nassizzál is. próbálj keveset mozogni és egy idő után biztos hízol majd egy keveset.
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg inkább találj ki valami kedvedre való sportot, és űzd rendszeresen (ne versenyszerűen, csak hobbi szinten). A rendszeres aktív sportolás növeli az étvágyat és nem hájat növeszt, hanem jó kis kemény husikát. Minél izmosabb a tested, annál jobban fogja majd igényelni a kaját is, tutira meghozza az étvágyadat. Próbálj összeszedni pár tuti befutó kaját, amit bármikor szívesen megennél (ha lenne étvágyad, úgy értem, hogy az ízét tartsd finomnak). Legyen ilyenből otthon, pár hét alatt szinte tuti, hogy megjavul az étvágyad!
5/6 anonim válasza:
Az lényegtelen, hogy van-e étvágyad, nem azért kell enned, hogy jól lakj, hanem, hogy hízz, szóval ha nincs is étvágyad, egyél.
6/6 anonim válasza:
próbálj nassolni pl tv közben akkor nem annyira veszed észre
mégis tömöd magad egyébként meg köztudott hogy a hamburger meg egyéb gyorsétteremi kaják hizlalnak a sok mű hozzávaló miatt a nassoláshoz annyit hogy legyen az pl kolbász vagy sajt szeleteld fel rakd tele a tányért ülj le a géphez és elfog az fogyni észre sem veszed sok sikert
f/36
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!