Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal aktuális lenne a szex. Mégis nemtudom. De félek attól hogy meglát. Szóval nekem se tökéletes a testem. És elvileg ha szeret akkor ennek nem kéne számítania de mégis félek a véleményétől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 21:46
1/6 anonim válasza:
sztem az elég gáz h pl nemengeded levetetnia melltartód. lehet neked nem ez a bajod de egy ismerősöm világéletében ugyszexelt. hiddel ha aktuális a szex akk sztem nem 2hete vagytok együtt, ismeri már nagyjából a tested
2/6 anonim válasza:
Hidd el még a legtökéletesebb modell alkatú lány is így van vele mint te. Az elsőt talán gyertyafénynél, félhomályban próbáljátok, és uténa már sokkal könnyebb lesz feloldódni a következőknél :)
3/6 anonim válasza:
uristen, azt hittem hogy egyedül vagyok de látom hogy nem, hiddel hogy nekem is ez a bajom, szégyenlem a testemet, és nem mutatom a barátom elött sex közben, le szoktam oltani a villanyt, bár az én barátom igen csak rafinált, és kiváncsi szoval már ki leste a testem részeit, de hiába látta, én akkor is szégyenlem magamat, és takargatom magam folyton ha mesztenelül vagyok, erre ö azt mondja mindig hogy ne takargassam magamat, mert ö igy szeret engem ahogy vagyok, ugy hogy szerintem , a barátodnak mutass mindig egy kicsikét a testedböl , ha már meg mutattad a melledet, akkor már elörébb vagy, aztán mutasd meg a nemi szervedet, ne aggodj, ha szeret akkor nem érdekli hogy milyen a tested, imádni fog szerintem, sok bátorságot, és szerencsét kivánok neked!
4/6 anonim válasza:
Állj ki meztelenül a tükör elé és próbáld meg elfogadni a testedet úgy ahogy van. Hidd el nem kell szégyenkezned a barátod előtt. Ha igazán szeret, akkor úgy szeret, ahogy vagy és nem nagyobb, kisebb mellekkel, barnábban vagy egyéb módosításokkal. Fogadd el te is a tested és a barátod nem fog szólni semmit. Ha viszont szorongsz, akkor a barátod azt fogja hinni, hogy nem élvezed és ez nagyon fájni fog neki, hisz örömet akar szerezni neked.
5/6 anonim válasza:
aktuális a szex de még nem látott meztelenül...?
6/6 anonim válasza:
Hát ez nagy baj. Mi lesz veled, ha idősebb leszel?
Szerintem menj el egy nudista stradra, aztán meglátod, hogy milyen ronda nők sem szégyenlik magukat.
Egy párkapcsolatban nem lehetnek tabuk, főleg nem ilyen apróságok. A másik teste teljesen természetesnek kell hogy legyen. Mi ha csak ketten vagyunk sosem viselünk ruhát és egyikünk sem nevezhető csinosnak vagy jóalkatúnak egyáltalán.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!