Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A túl sok "hancúr" tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A túl sok "hancúr" tényleg korai impotenciához vezethet a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Így olvastam valahol.....

Ez igaz????!!!!!!!!!!!

esetleg valaki valami linket ha írna ennek megcáfolására megnyugodnék....

Mit gondoltok erről????

huszonévesen impotens lehetek.........(18éves "lepedőakrobata" fiú)

2009. szept. 4. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a gyakori szex serkenti a srácok termelődését. Impotenciát semmikép nem okoz. Mégis milyen gyakran csinálod?
2009. szept. 4. 18:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Szürke hétköznapokon 2-3 szor.

Pénteken, és szombaton ez fölugrik 3-4/napra.

(sajna gyakran váltogatom a partnereimet is, de óvatos vagyok)

Lehet ebből problémám?

2009. szept. 4. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
eszement hülyeség, csakis valami frigid nő találhatta ki. :)
2009. szept. 4. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Áh, az a mennyiség lófütty. Tök normális. Nem lesz tőle semmi bajod :)
2009. szept. 4. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Biológiailag nem lesz bajod tőle, de valamelyest igaz, mivel ezek az emberek már nagyjából a huszonakárhány éves korban kiégnek, mert már semmi újat nem nyújthat neki a szex.

De nem hiszem, hogy az eszedért szeretnek, ha ennyire beszoptad ezt a hülyeséget.

2009. szept. 4. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Olvastam erről egy cikket régebben,de már nem tudom,hogy hol. Állítólag a nők a menstruácíóval vesztik el a legtöbb energiát,a férfiak meg a magömléssel,a kínaiaknál vagy hol csinálják a pasik azt,hogy úgy mennek el,hogy nincs magömlés. És nem is lesznek impotensek. :O
2009. szept. 4. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy mehet el úgy a kínai csávó hogy nincs magömlés. 1 milliárd kínai van és biztos nem erről híres az ország, és nem is hallottam még ilyenről. Viszont azt tudom hogy csak Kína nem tudja eladni a gumit :D
2009. szept. 4. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:

az a mennyiség amit írtál nem is sok de ha kétszer ennyit írtál volna akkor sem lehet gond emiatt az impotencia az agyban kezdődik és ha te ezen rágod magad akkor hamar be is következhet lehet csődöt mondtál egyszer és most azt hiszed hogy impotens vagy ami nem igaz a merevedési zavar még nem impotencia de könnyen azzá fajulhat ha azon rágod magad

f/36

2009. szept. 5. 07:10
 9/9 anonim ***** válasza:

A kínai csávó így: [link]

beírod google,hogy orgazmus magömlés nélkül és kiad egy csomót

2009. szept. 9. 09:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!