Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az első alkalomnál mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első alkalomnál mennyi az esélye hogy pettingnél a barátnőm is elmegy?

Figyelt kérdés
Hello 17 éves srác vagyok és nyáron valószinű megfog történni a dolog bnőm 16 és természetesen csak petting lesz nem hiszem hogy rögtön belevágunk a közepébe meg nekem az a célom hogy ő mindenképp elmenjen ami szerintem csak pettingel fog menni és mennyi az esélye hogy sikerül elsőre elmennie? meddig kell majd csinálnom hogy jó legyen neki vagy ez teljesen személyfüggő?
2008. jún. 4. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi - kivéve, ha már gyakorlott, és irányít téged.

Viszont ezzel egyikőtök se foglalkozzon. Ha türelmesek vagytok, és nem akartok mindenáron "elmenni" - akkor így is csodálatos lesz.

2008. jún. 4. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha odafigyelsz, akkor 100%.

nem olyan nagy ördöngősség ez a dolog.

A legfontosabb, hogy figyelj a reakcióira. A libabőr jó dolog, a csukott szem is. Mély sóhajtásoknak, vagy egyre gyorsuló lélegzetvételeknek is örülünk. Ha önkéntelen úgy mozdul, hogy jobban hozzáférj, vagy feléd mozdul az szintén jó. Mondom, nem bonyorult.

Legyél változatos. A rántotthús finom dolog, de azért nem akarjuk egész héten azt tenni. Ha beválik valami akkor jegyezd meg, hogy késöbb visszatérhess, de próbálj mást is. Tapasztald ki mit szeret.

Ne kapkodj, néha pihentesd kicsit. Gondolj bele...

Karácsony, ajándékok. Kapsz egy dobozt kibontod, örülsz neki. Aztán kapsz mégegyet. Kibontod, örülsz. Kapsz mégegyet stb. Ez így sokkal jobb, mintha egyszerre adnák oda sz összeset...

Szóval néha térj vissza olyan helyekre, mozdulatokra amiket ugyan szeretett, de nem voltak igazán elsöprőek. Picit lazíthasson. Aztán megint bele a közepébe.

Valószínűleg gyors lesz, mert ha eddig még csak magának csinálta, akkor az új élmény el fogja magával sodorni. De persze ez nem 100%.

itt találsz némi írásos "tananyagot" olvasgassál.

[link]

2008. jún. 4. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Aránylag kicsi, de nekem például elsőre sikerült a barátommal :D Fontos hogy a lány ismerje a saját testét és hogy legyetek türelmesek :) Meg jelezzétek ha valami tetszik/nem tetszik, mert magától egy 'kezdő' nem igen tudja kitalálni mi a jó a másiknak. És hajrá ;)
2008. jún. 4. 18:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!