Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A most szombatrol lenne szó!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A most szombatrol lenne szó! Engedjek?

Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Apumék még nem ismerik, de lenne rá lehetőség. hogy 2 napot együtt legyünk. Szombaton eljönne és a mamámnál tudánk aludni (külön mert másképp nem engedné:) ) de félek, hogy apum leszidná a mamámat, hogy miért engedte meg...viszont nagyon ritkán találkozunk a táv miatt. Egy hónap az nem kevés idő? ja 18 éves vagyok. Viszont1 hete sokat együtt voltunk szinte a hét minden napján..ugyhogy nem rég találkoztunk. Talán ez egy jó próba lenne arra, hogy mennyire kitartó és mennyire szeret. És nemet kéne mondani. Vagy ez rossz ötlet?
2009. szept. 3. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire alszik mélyen a mamád, de ha nem, akkor én nem kockáztatnék... Meg ha elalszotok egymás mellett, és reggel a mamád nem talál az ágyadban, abból balhé lehet:S Plusz az is fontos, hogy szűz vagy e még... Ha nem, és be meritek vállalni a nagyi mellett, akkor nyugodtan együtt lehettek sztem... Ha viszont még szűz vagy, akkor mindenképpen mondj nemet most még...
2009. szept. 3. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
a távkapcsolat nem vezet jóhoz! az utolsó 2 kapcsim az volt! 6-8 hónapig tartott:S
2009. szept. 3. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
külön szobában aludnéánk...semmi képp nem feküdnénk le. csak azért nemmenne haza, hogy ne kelljen annyit utazni. de tuti hogy NEM feküdnénk le....sak sima alvás. és NEM egymás mellett..
2009. szept. 3. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:

ahhoz miért lenne egy hónap kevés idő, hogy külön szobában aludjatok?

szerintem a mamád jófej, h megengedi :)) és ha tud titkot tartani, és nem derül ki, akkor no para apud előtt sem. nyugi:)

2009. szept. 3. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem biztos, hogy ez a dolog komoly köztünk...és nem akarom h ha lesz barátom akkor ő is feljön meg a következő...és akkor megfordul nála egy pár srác...vagy ezt én reagálom tul?
2009. szept. 3. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy úgy érzed ő az igazi és köszönöd, hogy megengedte mert ez nagyon sokat jelent neked.

Ha esetleg mégsem jön össze a dolog sírj sokáig, hogy mennyire sajnálod mert tényleg komolynak hitted máskülönben nem hoztad volna őt ide a házba és nem mutattad volna be a családnak stb.

Elnézést, hogy ilyen nyersen írtam le, de most nem volt kedvem szépen megfogalmazgatni valamiért.

Szerintem emiatt amúgy ne aggódj. Azt gondolom a srác komolyan gondolja, én ha nem szeretném nagyon a párom és nem terveznék hosszabb távra akkor menekülnék az ilyen dolgok elől, nem akarnék a családjával időzni meg ilyenek, inkább lelécelnék. Ha ilyen kitartó akkor valóban szeret, legyél vele kedves, hálád meg neki. Főleg ha a szexet sem erőlteti akkor szerintem tényleg megbízhatsz benne, rendes srác.

2009. szept. 3. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. szept. 3. 21:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!