Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A most szombatrol lenne szó! Engedjek?
ahhoz miért lenne egy hónap kevés idő, hogy külön szobában aludjatok?
szerintem a mamád jófej, h megengedi :)) és ha tud titkot tartani, és nem derül ki, akkor no para apud előtt sem. nyugi:)
Mondd, hogy úgy érzed ő az igazi és köszönöd, hogy megengedte mert ez nagyon sokat jelent neked.
Ha esetleg mégsem jön össze a dolog sírj sokáig, hogy mennyire sajnálod mert tényleg komolynak hitted máskülönben nem hoztad volna őt ide a házba és nem mutattad volna be a családnak stb.
Elnézést, hogy ilyen nyersen írtam le, de most nem volt kedvem szépen megfogalmazgatni valamiért.
Szerintem emiatt amúgy ne aggódj. Azt gondolom a srác komolyan gondolja, én ha nem szeretném nagyon a párom és nem terveznék hosszabb távra akkor menekülnék az ilyen dolgok elől, nem akarnék a családjával időzni meg ilyenek, inkább lelécelnék. Ha ilyen kitartó akkor valóban szeret, legyél vele kedves, hálád meg neki. Főleg ha a szexet sem erőlteti akkor szerintem tényleg megbízhatsz benne, rendes srác.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!