Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h "nincs kedvem" orálisan kielégíteni a páromat?
Én nekem alapból nincs kifogásom ellene....
De van amikor egyszerűen tényleg csak nincs kedvem...mert épp nem vagyok olyan hangulatban...De van épp ellenkezőleg is..hogy majd megőrülök érte... Változó...:)
Az első és a második is kissé "radikális" válasz szerintem.
Az, hogy nem szívesen csinálod nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem szereted, lehet más "gátja" is a dolognak.
"A szeretet nem azt jelenti,hogy alárendelem magam a másik kívánságának.Ha szeretne és tudná,hogy neked ez kellemetlen,nem kérne tőled ilyent."
Szerintem annak, amit az első írt semmi köze az alárendeltséghez... ha valakit szeretek igenis szeretem kényeztetni, szívesen puszilgatom, csókolgatom és simogatom minden testrészét (megfelelő higiénia keretein belül persze)... ez nem azt jelenti, hogy alárendelem magam, azt meg mégkevésbé, hogy azért csinálom, mert ő ezt akarja...
Szerintem először is mondd meg neki, hogy nincs hozzá kedved, és hagyjon "időt"... aztán próbáld átgondolni... neked kell érezned, hogy miért...
Hogy őszinte legyek én is arra tippelnék, hogy vagy nem szereted, és/vagy nem kívánod eléggé, így lehet, hogy nem ő az igazi...
De lehet, hogy más lelki háttere van, vagy ilyesmi... és senki másnak se csinálnád (ezt csak te tudhatod)... ez esetben, ha szeret, természetese így kell elfogadnia...
Nem vagyunk gépek. De az egész fórumon túl sok nöi nyavalygást érzek.Mi lenne, ha mi, pasik ennyit nyavalyognánk, ha nyalásról lenne szó???
persze, semmit nem lehet eröltetni- a nyalást se, igaz? De akkor meddig menjen ez igy?
Laci
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!