Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta 69-ezni is kéne legközelebb, de nem tudom mi az, mi az?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 15:55
2/17 anonim válasza:
Amikor a fejetek a másik lába felé néz, és egyszerre kényeztetitek egymást szájjal:
4/17 anonim válasza:
Előző vagyok :D De most tényleg... ha nem tudod ,akkor minek csináljátok még ? Mennyi vagy 12?
5/17 anonim válasza:
Ráfekszel a barátodra fordítva és egyszerre kényeztetitek egymást. De ha már itt tartotok mi szégyen lett volna megkérdezni. Nem mindenki ismeri a 69 kifejezést, van aki franciának hívja.
6/17 anonim válasza:
Szerintem a leszólogatók közül egysem úgy született, hogy zsigerből tudta mi az a 69. Nem kell a nagyon tapasztalt szexuális élettel rendelkező benyomást keltetni...
7/17 anonim válasza:
Nem tudtam ,de mire oda kerültem ,hogy csináljam ,addigra legalább a fogalmakkal és dolgokkal tisztában voltam :) Tudjátok valaki felnő ésszel is a dologra ,és nem csak elkezdi 12 évesen ,mert hogy most az húú de menő.
8/17 anonim válasza:
bazz, 15.58-as...mért te úgyszülettél h az összes szexpozíció a fejedben volt????
teis megtudtad valahonnan h miaz, csak nemmindenki kezdi 13 évesen a szexuális pozíciók tanulmányozását az interneten....
9/17 anonim válasza:
Elárulom a hihetetlenül tapasztalt és okos hozzászólóknak, hogy ez egy olyan oldal amin az ember KÉRDEZHET. Tehát, fogalmam sincs, miért kell valakit beégetni azért, mert nem tud valamit. Azért kérdezi, hogy megtudja. Azt meg egyenesen gyűlölöm, hogy ha valaki nincs tisztában egy szexuális kifejezéssel, akkor egyből ráfogják, hogy 12-13 éves és menőzésből szexel.
10/17 anonim válasza:
kedves utolsó, egyetértek veled, de a kérdésre nem válaszoltál :D
szóval igen, a 69 az az, amikor a pasi fekszik, és te úgy mész rá, hogy te a száddal tudd izgatni a péniszét, ő pedig a te puncidat nyalogatja. ha a 69-es számot elfordítod egy picit, akkor a 6-osnak és a 9-esnek a buborékja mutatja a fejeteket :D remélem érthető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!