Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elmenjek a farkával?
Figyelt kérdés
sajnos én kicsit nehéz eset vagyok:( sex közben nem tudok elmenni a párom farkával:( akik eddig voltak nekem párjaim,1-2 akinek a farkával tudtam elmenni.mit tegyek,hogy sikerüljön,mert sajnos a páromnak sem igazán nagy a farka:S ha tud vki vmien tanácsod adni,megköszönném.elöre mondom,intim tornával nem sokat értem el:(2009. szept. 3. 13:57
1/13 kolosszus22 válasza:
Mégis mekkora az a "nem nagy farok" és biztos, hogy a méret a gond, nem a bénáskodás?
3/13 anonim válasza:
Aj, második -.- Hogy lehetsz ilyen, ezt én akartam javasolni :D
4/13 anonim válasza:
Nahááát, én ise ezt akartam javasolni, de rosszul értelmezitek a kérdést: nem elszaladni akar, hanem elmenni. szal vágd le, és menj el.
5/13 anonim válasza:
ja még egy jó tanács: ne menny el, hanem menj el.
6/13 anonim válasza:
-milyet vidultam így sorba olvasva a válaszokat xDDDDD-
7/13 anonim válasza:
igazából le se kell vágnod úgy is mehettek
8/13 anonim válasza:
Jó hülye taplók vagytok előző írók.... Kérdezőnek válaszként : biztosan eléggé szereted a párodat? Légyszí írd le, hogy mekkora az akkora..ha nem mész el vele, akkor kérd meg, hogy a szájával és a kezével együtt kényeztessen:) Ha így sem megy akkor nem tudom, hogy mit csinálj, az biztos, hogy hasonló cipőbe vagyok, én sem megyek el a párommal az ágyban, de szeretem ezért mindent megteszünk, hogy jobb legyen: Nézz utána a kámaszutrának, és less el új pózokat. Remélem segítettem valamit 21/lány
9/13 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat,nagyon rendes mindenkitöl,hogy ilyen értelmes választ adott.gratula nektek.csak azt nem tudom,hogy minek ez az oldal,ha valakinek problémája van,kérédése,akkor itt felteheti,válaszolnak rá,de könyörgöm,mért igy?ha nem tudod a választ akkor ne is irj marhaságokat,mert ezzel qrvára nem vagyok kisegitve.és nem azért kérdeztem,mert más viccelödjön vele,hanem mert teljessen nem tudom,mi a teendö ilyenkor,vagy hogy lenne jobb.légyszi ha valaki értelmessen tud segiteni választ adni,megköszönném,és azt is hogy baromságokat ne irjon senki.köszi.
2009. szept. 4. 14:40
10/13 anonim válasza:
17:26-os vagyok, 21/lány, azt hiszem én eléggé normálisan írtam a többi taplóhoz képest.......de te tod
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!