Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinaljak, ha szőrös ott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha szőrös ott, ahol lehet, h nem kéne, a lyukam körül? Lany vagyok!

Figyelt kérdés
nem akarom borotválni, mert attól csak több lesz.
2008. jún. 4. 01:19
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Borotválástól nem lesz több, de ha nem akarod borotválni lehet venni szőrtelenítő krémeket, vagy gyantázni.
2008. jún. 4. 01:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtelenítő krémmel vigyázz, mert nyálkahártyára nem kerülhet, kimarja. Epilálás, gyantázás hosszan tartó eredményt ad, de elég fájdalmas.. Kérdés mennyire bírod, illetve az intimgyantázást érdemes kozmetikussal végeztetni és ott ugye bejön a szégyenlősség kérdése is... Szerintem még a borotválás a legjobb megoldás; ha kis gyakorlatot szerzel benne, már nemigen fogod megvágni magad illetve nem fog kipattogzani.. Sok sikert :)
2008. jún. 4. 02:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem borotváld nyugodtan, én is úgy szoktam, nem lesz tőle több. A gyantázás igencsak fájdalmas azon a területen.
2008. jún. 4. 03:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ásd el magad!
2008. jún. 4. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi szerintem ez természetes. Én borotválom magam a "nyílástól" kezdve egészen oda lentig, a végbél nyílás körül-ig. Ezt csak ugy tudom megoldani, mert nem hajlok kétrét, hogy a kád szélére leülök és egytükröt rakok rá a szennyestartóra vagy mikor mire, mert akkor látom mit csinálok a borotvával. Ennyi, kellemetlen, de ez van meg kell csinálni )
2008. jún. 4. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
A fenének ehhez tükör? Az ember érzi mit csinál, legalább is én sem látok magam alá mégse vágtam meg soha magam.
2008. jún. 4. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ott nyugodtan borotválhatod. ott mindegy hogy erősödik e vagy többlessz. igy is margaerős. ugyhogy nyugodtan borotváld. utánna sokkal jobblesz.
2008. jún. 4. 16:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!