Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek már lehetnek jelek?
Figyelt kérdés
Barátnömmel 1 hete szeretkeztünk es most meg már 2 napja reggel hányingere volt de mondjuk meg is van fázva de lehet h teherbe esett??ennyi idö után kijönnek a jelek már?2009. szept. 3. 11:05
1/8 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem jelentkeznek jelek. Én 6 hetes terhes voltam, amikor először észleltem magamon jeleket.
2/8 anonim válasza:
Még túl korai a tünetek megjelenése. De ha ennyit aggódtok, miért nem védekeztek úgy, hogy ne kelljen minden percben a terhességre gyanakodni?...
3/8 anonim válasza:
Nem még nem a jelek. Késett neki? Lehet a megfázás miatt is.Teszetet csináljon a barátnőd. Ha meg nem akartok gyereket akkor meg jobb lett volna védekezni ill. ha szed tabit és más gyógyszert akkor meg óvszerrel védekezni.
4/8 anonim válasza:
Lehet pár kérdésem nekem is?
Hogyan védekeztetek?
Ha nem védekeztetek, ill. "baleset" történt, akkor miért nem vett be 72órás tablettát?
Vagy gyereket akartok, és ezért kérdezed, hogy beért-e munkátok gyümölcse?
Még várjatok 1 hetet, és vegyetek terhességi tesztet, mert most még nem megbízható.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem, egy hét alatt semmiképp. Még a terhes-teszt is csak 12-14 napos terhességet tud kimutatni. A szervezet ennél lassabban reagál.
6/8 anonim válasza:
Terhességi tesztről hallottatok már?
7/8 anonim válasza:
14:59-esnek: A terhesteszt egy hét után nem hoz valós eredményt.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Dehogy! Az nem egy hét után, hanem hónapok múltán jelentkezik! Ne parázz, használj gumit!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!