Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire életfontosságú a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire életfontosságú a szex?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van aki évekig nem kívánja, mások naponta többször. Kérlek, írj nemet, életkort!

Köszi!

L/30

2009. szept. 3. 09:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy természetes szükséglet, gyakorlatilag létfenntartási ösztön (valójában fajfenntartás, vérmérséklet kérdése, 35 vagyok és naponta többször is kívánom,, férfi vagyok.

Persze ez partnerfüggő, az egyzsrű aktus nem elég az embernek, érzelmekkel és hozzáillő partnerel sokkszerűen tud jó lenni.

2009. szept. 3. 10:06
 2/20 anonim válasza:
89%

Hát érdekes kérdés!Én szeretem a párom, nagyon nagyon!DE mégsem kívánom a szexet olyan sűrűn....tőlem akár napok is eltelhetnek úgy, hogy nem csináljuk.Ő persze más, de megoldjuk a dolgot:)

Te is olyan vagy, hogy nem mi mindig kívánod?

25/L

2009. szept. 3. 10:23
 3/20 anonim ***** válasza:
76%

Van akinek a legfontosabb dolog, van akinek nem. Én 6 éve nem csináltam, nem is akarom, nem is hiányzik.

25/L

2009. szept. 3. 10:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon fontos, és nagyon hiányzik ha a párom távolléte miatt napokig nem csináljuk. HA összeköltözünk, akkor tuti minden nap csinálni fogjuk :) 21/L
2009. szept. 3. 10:46
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

A férfiaknak általában a szex rendszeres gyakorlása a fontos, míg a nőknek a tudat hogy van kivel gyakorolni. Sok nő is maszturbál de sokkal kevesebb mint férfi és sokkal ritkábban. A férfi már csak azért is kiveri hogy megszabaduljon az idegeskedéstől amit a szexmegvonás okoz. Egy nő megvan nélküle évekig.

Persze hogy nem illik ez mindenkire de nagyjából ez a képlet.

Mint férfi sokszor megkívánom a párom naponta, de ez nem jelenti hogy azzal a lendülettel minden nap szex is lesz. Attól függ ő hogy áll hozzá, mert úgy semmi értelme ha neki nincs kedve csak értem belemegy.

Ha mindkettőnknek oké akkor úgy kb heti 4 alkalomról van szó. Az a baj a napi szex-szel hogy csökken az élmény, míg ha várunk a dologgal és izgatjuk egymást 1-2 napig akkor az élmény is jobb lesz.

25-26 évesek vagyunk.

2009. szept. 3. 10:53
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
Én 4 éve nem csinálom, megvagyok nélküle. Önmagában elméletileg jó dolog, csak annyi vesződséggel jár, ami nekem nem éri meg. (29f)
2009. szept. 3. 10:54
 7/20 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, de csak akkor, ha a párom is kívánja. Elég intenzív lenne szerintem a nemi életünk, ha én diktálnék :D De ahhoz neki is lenne pár szava :D

Én naponta többször is szeretném, de ritkán van háromszor másfél óránk rá :D

23/f

2009. szept. 3. 11:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Úgy még nem volt hogy évekig ne kívánjam, bár biztos azzal sincs gond, viszont volt hogy évekig nem csináltam. Van barátnőm, igazi szerelemről van szó. Attól függően hogy ki mikor fáradt stb. heti 2-3 alkalommal csináljuk minimum. Ha szabadon vagyunk együtt napi 2-3 is lehet, de nem erőszakoljuk a dolgot (együtt lakunk). 27/F
2009. szept. 3. 11:24
 9/20 anonim ***** válasza:
11,24 Ja és annyiba szerencsés vagyok hogy picivel többet kíván mint én, így egy gyengéd kezdeményezéssel már akarja, sose beszélném rá ha nem akarná. Így gyakorlatilag ha kezdeményezek akkor meg is történik a dolog:)
2009. szept. 3. 11:27
 10/20 anonim ***** válasza:

24 vagyok, barátom 25, nekünk nem létszükséglet a szex, de persze szeretjük csinálni. egy héten kb 3-4szer. egynap többször egyáltalán nem. nem lakunk együtt, és nem rtalálkozunk minden nap.

de van hogy egyhéten csak 1-2re jut időnk.

de megvagyunk elégedve, minőségre és mennyiségre is.

2009. szept. 3. 12:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!