Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elveszi a kedvét? Ha a pasimma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszi a kedvét? Ha a pasimmal először voltunk együtt és talán nem volt az igazi, amit vártunk mindketten, az elveheti a kedvét, hogy vagytok ezzel?! Vagy attól míg ugyanúgy veti bele magát a következő együttlétbe?!

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lesz az még jobb is, ne aggódj. Ha szeretitek egymást (és már miért ne szeretnétek) akkor ez majd megoldódik.
2009. szept. 3. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi sem megy elsőre tökéletesen. Ha valakinek akkora egoja van, hogy ettől megsértődik - magát vagy a másikat okolja - akkor régen rossz. De azt se hidd, hogy később minden tökéletes lesz. Lesznek bombasztikus együttlétek, átlagosak, és átlag alattiak is. Ezt tudomásul kell venni. Az ember nem gép.
2009. szept. 3. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

semmi gond nincs szerintem haladjatok lépésről lépésre és mindig szebb lesz hidd el ez nem lóverseny hogy egyből mindent ki kell próbálni még ha sokan azt is hiszik ha pedig ez veszi el a kedvét hát nem tudom akkor kicsit gáz van vele szóval hajrá fedezzétek fel egymás testét igazán

f/36

2009. szept. 3. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Beleadja, amit tud legközelebb is, nyugi! :)
2009. szept. 3. 18:58
 5/5 A kérdező kommentje:
inkább én voltam magammal elégedetlen...de nem éreztette, sőt még ő kérdezte h nekem is jó volt-e,lehet inkább csak mindketten jobbat akartunk a másiknak...
2009. szept. 4. 22:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!