Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy a legkönnyebb elérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legkönnyebb elérni a hüvelyi orgazmust? (gondolok itt pózra, és mindenre)

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Lovaglópóz, kutyapóz.

2009. szept. 3. 00:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Baromságot írt az előttem lévő. Lovagló póz még úgy ahogy, de annál is előbb lesz csiklóorgazmusa mint hüvelyi. Kutyapóz meg a legnagyobb marhaság, nem a hátnál van a G pont...

A hasfal alatt van a G pont (G folt), tehát a misszionárius pózban alápárnázva a nő feneke alatt. Így a legegyszerűbb elérni. A lényeg, hogy a makk izgassa a G pontot.

23/F

2009. szept. 3. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
A kutyapóz pont azért jó, mert közvetlen ingereli a G pontot.
2009. szept. 3. 02:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Legfeljebb ha domborít az illető hölgy. De ennyi erővel bármelyikre mondhatnánk ugyanezt, mivel a hímtag ígyis-úgyis arra jár.

Amúgy valóban, a misszionárius alápárnázva, vagy pedig úgy, hogy a lány lába a fiú vállán van a "legcélravezetőbb" megoldás:)

2009. szept. 3. 04:44
 5/8 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsó beszólóval de sokban befolyásolja hogy a pénisz mennyire hajlik felfele mert jobban izgatja a G pontot
2009. szept. 3. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel,ugyanis nagyon nehezen tudok elmenni a párom farkával:( (eddig még nem sikerült,de az elözöekkel sem igazán)ajánlottak már intim tornát is de nem igazán akar bejönni a dolog:(
2009. szept. 3. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a misszionárius pózban lehet a legkönnyebben elérni a hüvelyi orgazmust. Nekem máshogy még nem sikerült. Én úgy szoktam, hogy kicsit megfeszítem és megemelem a csípőm. De persze itt is mindenkinek magának kell rájönnie, hogy hogy tudja legkönnyebben elérni:).
2009. szept. 3. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Misszionárius vagy egyik láb a pasi nyakában,másik behajlítva oldalt...nekem az jött be,de nagyon ;)
2009. szept. 3. 19:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!