Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » F/17 mit tegyek? Bövebben lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F/17 mit tegyek? Bövebben lent

Figyelt kérdés

most tudatosult bennem nem rég hogy rövid a kantárom..

igazából a lényeg mikor merevedésem van nem tudom teljesen lehúzni a bört a makkomról csak kb az aljáig..

van sexuális életem csak mostanába olvasgattam itt és megijedtem.. idáig mindig gumival csináltam/tuk barátnőimmel és úgy teljesen ok volt... pár helyen itt irták hogy esetleg fájdalommal stb stb vel járhat..

szerintetek ha majd nem gumival csinálom ez akadályozni fog esetleg fájni?

mit tegyek nem szeretnék dokihoz menni mert alapból elég félős vagyok ilyen téren..

előre is köszi!

F/17

2009. szept. 3. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig el kellene menned urológiára, mivel ez elég komoly dolog, és később nagyobb bajod is lehet belőle. Vegyél erőt magadon, és ha van szexuális életed, akkor légy annyira tökös gyerek, hogy teszel az egészségedért :)
2009. szept. 3. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület az orvosi kifejezés erre. Egy ismerősömnek volt és gyakrabb dolog, mint gondolnád. Ezen kívül operációra szorul és minél később csinálják meg, annál rosszabb lesz neked. Inkább menj el orvoshoz, a legrosszabb, ami történhet, hogy tévedtem, vagy hogy mázlid van és nem olyan súlyos, hogy operálni kelljen.
2009. szept. 3. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:

nem, ez nem fitymaszűkület. csak rövid a fitymaféke, ez egyáltalán nem fitymaszűkület, ne mondjatok már baromságokat neki. és egyáltalán nem komoly probléma, csakha fájdalmat okoz szex közben, akkor kell orvosolni, de ezsem 100 h fájdalmat fog okozni.

a rövid fitymafék műtétnél ejtenek egykis bemetszést a féken, majd összevarják. 15 perces kis műtét. 2 hét múlva már minden rendben lesz.

szóval hamajd óvszer nélkül fájdalmat érzel, akkor keress fel egy urológust. ha nagyon rövid, akkor szex közben elis szakadhat, azmeg jhósok vérrel jár....

2009. szept. 3. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:

A statisztika szerint minden 3. férfinak van figymafék rövidülése. Jómagam is tapasztaltam, és nekem az óvszer elhagyása sem hozott sikert, szóval rászántam magam.

Akkor érdemes felkeresni az urológiát, ha már fáj is. De azt tanácsolják, hogy ha valaki előbb észleli, akkor nem árt megcsináltatni, mert ezzel csak könnyebb lesz később.

A műtéti heg egyébként 2-3 hét alatt gyógyul és hámlasztóval kell kenni. Otthon KELL maradni, mert mivel nem nagyon tudod tisztítani az első 1 - másfél hétben, ezért ne nagyon izzadj. Sőt, ne is nagyon mászlálj, mert könnyen vérzik.

Nem ilyesztegetésből mondom, de nekem volt olyan, hogy halál komolyan majdnem elájultam, amikor megláttam, hogy ömlik belőle a vér. De szerencsére pár perc alatt elállt.

De pont ez elkerülhető, ha az ember nem ficánkol.

Szexuális életet tanácsos csak durván 1 hónap után kezdeni, mert kihegesedhet. Ezért is kamillateával kell kenni.

Azthiszem nagyjából ennyi, remélem segítettem. Bocsi, ha kicsit összeszedetlen voltam, még csak most készülök lefeküdni.

Ja még valami. Nyugodtan elmehetsz dokihoz! Őt nem nagyon fogja felizgatni a bajod, mert kb naponta 20 ilyet lát, azonkívül még egy jópár beteget ellát.

2009. szept. 3. 04:54
 5/5 anonim ***** válasza:

mindenképp orvoshoz és minél előbb annál jobb nem egy ördöngösség megoldják és kész

f/36

2009. szept. 3. 12:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!