Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazás után pisilési mindig természetes?
Na szóval már 3hónapja járok egy lánnyal, és kb 1héttel ezelött volt az első pettingünk nyaraláson. Ujjaztam kb olyan 6-7 percig..elöször 1ujjal majd 2vel. olyan 7perc után kivette az ujjam "magábol" azzal az indokkal hogy pisilnie kell. ezt eljátszotta 2-3x egy héten. ujjazás közbe szinte semmi hangot nem adott ki...néha egykét mélyebb levegő.rosszul csináltam valamit? elözö barátnömnél is ugyanigy csináltam..és rajta lehetett látni hogy élvezi..de amostanin semmit szinte. fogalmam sincs hogy elment-e vagy sem. normális ez h egy idő után mindig kimegy pisilni? ésutána már nem akarta mert hogy már fáradt:S segitsetek kérlek
17/F
1. Figyeld meg barátnőd mikor ment el pisilni és utána kezdj el közeledni :)
2.Fordíts elegendő időt az előjátékra, hogy feloldd a gátlásait, először csak ölelgesd, cirógasd az arcát simogasd a haját, masszírozd meg, utána kezdd el csókolgatni. Arra azért figyelj, hogy ez ne legyen másfél óra mert nem tudja eldönteni, hogy altatod vagy éppen felizgatod!!( tapasztalat:D:D )
3.Jópárszor teszteld le, hogy elég nedves-e már a lány magától is :P Menj ezzel biztosra!
4. Izgasd a melleit szájjal miközben kézzel csinálod neki.
Sok lánynál az válik be, hogy amikor a csiklójánál már majdnem elmegy akkor kezded "rendesen" ujjazni addig csak bemelegítésre használd :)
5. A vizelési inger sokszor valóban a G(raffenberg) pont izgatásától lehet , ami a nemi szervben a has felőli oldalon található kb fél ujjnyira :D
6. Ha a lány 16-17 éves vagy ennél fiatalabb akkor viszont a kulcsszó a türelem! Lehet hogy szégyelli ahogy lent kinéz, vagy még nem barátkozott meg egészen a testével( vagy a tiéddel) és amíg magát nem fedezi fel addig neked se sok esélyed van szerintem.
Na remélem segítettem valamit :)
Hali
f/23
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!