Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem a csaj?
Ezt sosem fogom megérteni, hogy miért az ilyen idióta gyp-seknek adatik ez meg az ilyen lehetőség mindig. :\\
És te férfinak mered nevezni magad? Tán buznyák vagy? xD
Utolsó hozzászóló, szerinted csak az a férfi aki minden ilyenfajta lehetőséggel él? Nem hiszem... A kérdezőt sokkal inkább tartom férfinek mint téged.
Kérdező: biztos ,hogy felajánlotta magát neked, és jó tudni, hogy léteznek még ilyen férfiak, akik nem mennek bele ilyenbe.
Utolsó előtti válaszolónak mondanám, hogy lehet, hogy nem véletlenül adódnak nekem ilyen lehetőségeim. Ezekszerint nem a rád: az "igazi férfira" buknak a csajok, hanem inkább az ilyen "balfas.okra" mint én. Remélem kiérezted belőle az erős iróniát.
Utolsó válaszolónak köszönöm a hozzászólását.
Hát most vérig sértettetek... :(
Uccsónak: és akkor te most erre büszke vagy? O.o
5 év múlva jön a kérdéses, hogy "22 éves vagyok és szűz, mit csináljak?"
Az, hogy az első szerelemből legyen hülyeség. Rá kell gyúrni a dologra, hogy mire odakerülsz az igazi elé, ne ott bénázz és szerencsétlenkedj. Amúgy meg használd ki az alkalmat, nem azért mert ettől leszel férfi vagy éppen nem, hanem mert később rá fogsz jönni, mikor egy nőt sem tudsz összeszedni, hogy talán hiba volt kihagyni akkor a lehetőséget... Gondolkozzatok el ezen, ez a mai lecke.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!