Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem a csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a csaj?

Figyelt kérdés
Egy bulin összefutottam egy csajjal, akit már hónapok óta nem láttam. Előtte sem nagyon ismertem, csak egyszer beszélgettem vele. Köszöntem neki és közölte, hogy én bejövök neki, de úgy mintha már mondta volna korábban. Utána félrehívott beszélgetni. Nem történt köztünk semmi szexuális jellegű dolog. Aztán közölte, hogy ő megy és hogy én őt soha nem fogom már látni, mert annyira szégyenli magát. Jelentheti ez azt, hogy burkoltan felkínálta magát csak én nem éltem vele?
2009. szept. 3. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te magad megválaszoltad a saját kérdésedet, igen, burkoltan felajánlotta magát, és te nem éltél a lehetőséggel. Ha komolyan érdekel a csajszi, akkor keresd meg, és mondd el neki, hogy ezzel ő nem csökkent a szemedben, és ki tudja...:) Talán még lesz is belőle vmi :)
2009. szept. 3. 00:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem én nem igazán akarok semmit, és nem véletlenül nem léptem semmit. Nem vagyok híve az ilyen félrészeg, szexeknek, főleg úgy, hogy alig ismerem a csajt. Köszönöm a felvilágosítást.
2009. szept. 3. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
BZD MEG
2009. szept. 3. 02:11
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Ezt sosem fogom megérteni, hogy miért az ilyen idióta gyp-seknek adatik ez meg az ilyen lehetőség mindig. :\\

És te férfinak mered nevezni magad? Tán buznyák vagy? xD

2009. szept. 3. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó hozzászóló, szerinted csak az a férfi aki minden ilyenfajta lehetőséggel él? Nem hiszem... A kérdezőt sokkal inkább tartom férfinek mint téged.

Kérdező: biztos ,hogy felajánlotta magát neked, és jó tudni, hogy léteznek még ilyen férfiak, akik nem mennek bele ilyenbe.

2009. szept. 3. 17:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszolónak mondanám, hogy lehet, hogy nem véletlenül adódnak nekem ilyen lehetőségeim. Ezekszerint nem a rád: az "igazi férfira" buknak a csajok, hanem inkább az ilyen "balfas.okra" mint én. Remélem kiérezted belőle az erős iróniát.

Utolsó válaszolónak köszönöm a hozzászólását.

2009. szept. 3. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Én a kérdezővel és az utolsó válaszolóval is egyet értek. Nem mindenki attól férfi hogy megb.......asz minden lányt aki felajánlja magát. Szerintem ez nagyon is férfias döntés. Én 17 éves vagyok . Nekem is voltak ilyan alkalmak és láss csodát még szűz vagyok.
2009. szept. 3. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát most vérig sértettetek... :(

Uccsónak: és akkor te most erre büszke vagy? O.o

5 év múlva jön a kérdéses, hogy "22 éves vagyok és szűz, mit csináljak?"

Az, hogy az első szerelemből legyen hülyeség. Rá kell gyúrni a dologra, hogy mire odakerülsz az igazi elé, ne ott bénázz és szerencsétlenkedj. Amúgy meg használd ki az alkalmat, nem azért mert ettől leszel férfi vagy éppen nem, hanem mert később rá fogsz jönni, mikor egy nőt sem tudsz összeszedni, hogy talán hiba volt kihagyni akkor a lehetőséget... Gondolkozzatok el ezen, ez a mai lecke.. :P

2009. szept. 4. 07:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok az. Ha neked igy jó akk hajrá. Ja és igen, Büszke vagyok rá. Szal szánalom.
2009. szept. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!