Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kéne csinálnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy eddig a barátnömmel csak kotonnal szeretkeztünk,de kiszeretnénk próbálni h nincs rajtam.ne viszint ő nemszed fogamzásgátlót.És annyi lenne a kérdésem hogy nem leszz semmi,terhes ilyenek ha berakom az előváladéktól meg h benedvesetem és attol?Vagy hogy csinájjuk?
2009. szept. 2. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szed fogamzásgátlót, akkor óvszer nélkül ne tedd be, mert már attól is terhes lehet, hogy csak egy pillanatra rakod be. Az mindeggy, hogy előváladék, vagy sperma. Védekezés nélkül ne.
2009. szept. 2. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
igen lehet terhes ennyitöl is a legjobb amit tehettek hogy elmentek a patikába és vesztek 1 hüvelykupot vagy tablettát amit elötte felhejez és spermaölö hatása van 2-3 órán kersztül
2009. szept. 2. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ilyenből van most nekem 5 hónapos kisbabám!! Szóval ne! Pharmatex hüvelykúp vagy kenőcs kapható a patikában, használjátok!
2009. szept. 3. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A hüvelykúp a minimum, bár én arról is hallottam már aki amellett lett terhes. Kb annyiba kerül egy dobozzal mint egy 12-es óvszer, de ne élvezz el a barátnődben szerintem a azzal sem!
2009. szept. 3. 17:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!