Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a jó előjáték?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó előjáték?

Figyelt kérdés
Amikor barátommal szexelünk, rögtön be akarja tenni, nem izgat fel, simogat, de úgy vettem észre a nemi szervemet nem igazán akarja megérinteni, sőt mintha undorítónak találná megfogni, felül megérinti, megsimogatja, de alul nem.
2008. jún. 3. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
a jó előjáték mindaz amire a barátod nem képes.Mondd meg neki ,hogy kicsi a farka és hagyd ott, mivel önző és nem törődik veled.
2008. jún. 3. 20:19
 2/13 A kérdező kommentje:
A mellemet, lábamat simogatja, csak ott lennt nem, próbáltam a kezét oda vezetni, de nem értette meg miért csinálom.
2008. jún. 3. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg elég önző a barátod. Kicsit utalj rá, h mért nem ér hozzád. Pl: simogat, aztán a következő pillanatba meg beakarja rakni, mond neki h bocsi de én még fel sem izgultam. vagy: Bocsi de így fájni fog mert nem izgultam fel eléggé. (nem vagy elég nedves és fájni fog ha ő csak úgy beakarja rakni) Én így szoktam célozgatni ha esetleg a barátom megfeledkezik rólam. És ne szégyeld legalább így tudatni vele. Ja az előjáték meg arról szól hogy kellő képpen felizgassátok egymást, meg hogy égjen bennetek a vágy hogy végre szexeljetek. A lány a fiú farkával foglalkozik, ki hogy mint, a fiú meg a lány puncijával, és nem elég az ha felül simogatja... De ezt már te is észre vetted.
2008. jún. 3. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
barátod nem szűz még? Mióta vagytok együtt? Lehet csak "arra" kellesz neki azért akarja rögtön berakni nem? ha komolyabb a kapcsitok akkor nyugodtan ülj le vele beszélgetni. mond meg neki, h a női nemi szerv nem borzasztó egyáltalán ;)
2008. jún. 3. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne hagyd ott!! Gondolj arra h. mi lenne ha te se csinlálnál vmi jól, és ahelyett, h ezt közölné veled ott hagy..az elég gyáva dolog, és szeretet meg sehol!!

Mikor elkezd simogatni akkor súgd a füléba h.ott lent is simogass..de ha ezt se vez akkor nevezd meg nyugottan: nyúlj már be a puncimba, mer tarra vágyom.

Ha nem teszi akkor van gond a kapcsolatba, de sztem megérti és minden tökéletes lesz. Remélem tudtam sgíteni:) Sok sikert, és jó szórakozást:)

2008. jún. 3. 20:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ott lent izgasson, de egyszer azt mondta, hogy neki az nem jó.
2008. jún. 3. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
igazi férfi, gondolom sk nővel volt már dolga.Nem nagyon foglalkoztatja a te örömöd, gondolkozz el rajta és a jövőn.
2008. jún. 3. 21:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy nagyon jó a szexben, tapasztalatlannak gondolom.
2008. jún. 3. 21:33
 9/13 anonim válasza:

fura..

21éves vagyok. Nekem meg az a bajom, hogy nem engedi a bnőm, hogy lent izgassam, csiklandós :S. Maszírozom, simizem, és pusziklgatom körülötte közben simizem a belső combját,körbe körbe puszilgatom a punciját, de soha nem engedi, h simizzem is lent. Szóval az izgatás része elmarad nálunk :'(. Srác vagoyk, és azt tudom, hogy mennyire rossz érzés mikor a szeretett partnered visszautasít, és azt érzed, hogy csak átakar esni rajta.Nem is az hogy csak magára gondol. Sajnálja az időt a szexre, az előjátékra. Én ilyet fogtam ki, csak nőben, immáron 2 éve , és szeretem.

Jó szex nélkül nagyon fájdalmas egy párkapcsolat. Nem akarok a fiútársam ellen beszélni, de ha sokadszorra nem érti meg, hogy mi kell neked hagyd el.

Üdv.

2008. jún. 3. 22:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg miért nem jó neki... Ha undorítónak találja a női nemi szervet akkor miért akarja mégis betenni oda? Mondd el neki, hogy ahhoz hogy neked is jó legyen, elég fontos hogy ott is simogasson :)
2008. jún. 4. 02:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!