Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hogyan tudják ujjazni magukat?
Figyelt kérdés
A fiúk hogyan tudják ujjazni magukat? A barátom barinője csinálta már magának és nagyon tetszett neki. Jó vagy rossz érzés análisan izgatni magunkat?2008. jún. 3. 17:25
1/11 anonim válasza:
A barátod barinője fiú?
Akkor neki biztos megy D
Egyébként az újjaddal nyúlj be a hüveleydbe és simogasd lágyan. Ja nincs hüvelyed, az gáz D
2/11 anonim válasza:
Afiúk nem tuják magukat ujjazni, hacsak nem a fenekükbe dugják az ujjaikat. Akkor javaslom, hogy négykézlábra állnak és úgy nyúlnak hátra. Mást nem tudok elépzelni. Ha meg a barátod barátnője csinálja a barátodnak sztem teljesen normális. Vagy lehet félreértettem a kérdést icit.
3/11 anonim válasza:
Most mi van? A fiúk nem igazán ujjazzák magunkat, de tök ugyanazúgy kell, mint ahogy a lányok a hüvelyükbe dugdossák az ujjukat... jobban nem tudom leírni.
4/11 anonim válasza:
Először kiújjal, ha belejössz, mehet mutató újjal, majd több újjal egyszerre.
5/11 anonim válasza:
Én is szoktam fiúként újjazni magam, csak nálunk ezt fikázásnak hívják és nem nagyon illik társaságban.
6/11 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kérdést? Ujjazni ujjal szoktak, már aki... pont.
7/11 anonim válasza:
A fiúk nem tudják magukat megujjazni. Önkielégítést azt tudnak végezni, de ujjazni....
A barátod barinője lány, ő tudja magát ujjazni, tehát nem értem a kérdést, hogy függ össze a megjegyzéseiddel.
8/11 anonim válasza:
Mérne tudnák a fiúk ujjazni magukat? Csak izgatja magát análisan ennyi sok idegvégződés van ott így élvezetes. Semmi rossz nincs benne, sőt. És ettől még nem lesz meleg, ugyanis az az érzelmeknél kezdődik és hogy csak a fiúk hatnak rá izgatólag DE EZ NEM AZ
9/11 anonim válasza:
Ennyi értetlen embert...a fiúknak is van ujjuk.Egyrészt.
Másrészt van rajtuk is egy lyuk. Ejj ennyi értelmest...
10/11 anonim válasza:
Hát nézd...a melegek elég gyakorlottak. Amúgy meg ujjazásnál, vagy más segédeszköznél, anális izgatásnál a prosztatát ingerlik, és amiatt élvezhetik a dolgot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!