Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titokban szeretek női ruhába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban szeretek női ruhába öltözni, így videozni is szoktam magamat. Érdemes elmmenni meleg bárba fellépnem? A gond az, hogy van feleségem és 2 gyerekem, akiket szeretek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
De igazából mindig is a női ruhák vonzottak, a gyerekeimmel sem tudtam apaként viselkedni, inkább a nővérükként viszonyulok hozzájuk.
2008. jún. 3. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy felvállalod, hogy más vagy, vagy pedig éled így tovább az életed. Ez egy nagyon nehéz döntés, de csak rajtad múlik. Mérd fel, hogy mit veszthetsz, ha egy teljesen új életet kezdesz.
2008. jún. 3. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor legyél a nővérük! Azért nem kell elmenned meleg bárokba, hogy nőnek öltözz. Elég sok férfi (férj) szenved tőle, de szerintem az a legjobb, ha megbeszéled a feleségeddel és szexuális kapcsolatra öltözöl csak be.
2008. jún. 3. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Wow és ezt nem vette még észre a feleséged?
2008. jún. 3. 17:14
 4/10 A kérdező kommentje:

A feleségem konzervatív beállítottságú, ha megtudná elválna, és többet nem láthatnám a gyerekeket.

Élvezem a szexet a feleségemmel is, nagyon jó az is, de ez valahogy más, ott bujkál bennem és időnként előtör, volt, hogy azt mondtam a feleségemnek hogy üzleti útra megyek és kimentem Amsterdamba és ott nőként éltem 5 napig, azután lenyugodtam és éltem tovább a normális életemet.

2008. jún. 3. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy bnőm mondott egy ide vágó dolgot "Vagy élsz vagy túlélsz." Élsz ha azt csinálod amit szeretnél, ami igazán a szívedből jön. Túlélsz, ha mások kedve szerint érsz, ha nem veszed figyelembe a saját boldogságod. Te döntöd el mit szeretnél.
2008. jún. 3. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
ez a kettős személyiség majd egyre gyakrabban fog benned előjönni azt mondom hogy te mond el nehogy más pletykás nyanyától tudja meg a feleséged mert annak akkor nem lesz jó vége.
2008. jún. 4. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem várd meg, míg a gyerekeid fel nem nőnek, akkor már nem választhatnak el tőlük.

Egyébként transzvesztita vagy transzszexuális vagy? Én úgy különböztetem meg őket, hogy az előbbi az általában eltúlzottan öltözködik, az valamiféle fétisizmus.

A transzszexuális, meg a férfi testbe született nő. Aki próbál hétköznapi módon öltözni.

De ha az utóbbi vagy és a nőkhöz vonzódsz, akkor leszbikus is vagy :) (egyszer hallottam transzszex leszbiről, tehát léteznek)

2008. jún. 5. 13:38
 8/10 anonim válasza:
17%
Irány egy doki
2008. jún. 5. 19:22
 9/10 Brian0 válasza:
Ismerek egy hetero srácot, aki meleg bárban lépett fel mindig. A szomszédom.
2011. ápr. 5. 01:10
 10/10 anonim válasza:
Szia! Tudom, hogy ez már elég rég történt, de elírnád mi történt veled. Annyira érdekelne. =)
2012. aug. 11. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!