Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom a legkönyebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom a legkönyebben leszedni a szőrt a anusról, a lyuk körül?

Figyelt kérdés
Egy 24 éves srác, akit ez nagyon zavar.
2008. jún. 3. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Mikor zavar ez téged. Tükörben nézegeted? Vagy filmet csinálsz róla és arra vered? Esetleg amikor a nyilvános wc-ben megismert barátod segbe kúr?
2008. jún. 3. 12:25
 2/14 anonim válasza:
100%
szerintem borotváld le, vagy vannak olan kozmetikusok aki legyantázza neked.
2008. jún. 3. 12:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha eléred borotvával, akkor azzal vágd le. Ha meg nem, akkor kérdezz rá kozmetikusnál, ő legyantázz neked... csak olyat kell találni, aki megcsinálja.
2008. jún. 3. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
haha hogyan kérdezne rá,te rá mernél kérdezni??
2008. jún. 3. 13:14
 5/14 anonim válasza:
100%
én hallottam v.mi krémet amivel bekened és pár permúlva lemosod akkor nem lesz szőr...nemtudom én nem próbáltam egyik ismerősömmesélte...v.melyik boltab keress rá mert szeritnem ez a legegyszerűbb forma:D...én boorotvával félnék h megvágok ott v.mit de te tudod
2008. jún. 3. 13:51
 6/14 anonim ***** válasza:
2%
Kend be savval az tuti leviszi a szört xd
2008. jún. 3. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
Kérj meg egy hasonszőrű meleget, hogy ő vágja és borotválja le.Így könnyen ismerkedhetsz.
2008. jún. 3. 14:23
 8/14 anonim válasza:
73%
miért muszály nektek ennyire hulyét csinálni valakibol?? ja bocs igaz tik vagytok itt a hulyék.!!!! a kivételektol bocs!!! kérdezo::: lehet venni ragasztot is..csak mindenhol azt monygák hogy fáj..pedig nem nagyon. de ha választani kell akkor inkább a kicsi fájdalom nem.? :-)
2008. jún. 3. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jött be, hogy egy kézitükör fölé guggolok, és egyik kezemmel széthúzva a két fenekem, a másikkal borotválom. A kéztartással kísérletezni kell kicsit, hogy kényelmes/hozzáférhető legyen, de szerintem nem bonyolult :)
2008. jún. 4. 02:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homo. Csak nagyon zavar.A borotva talán müködhet, csak kicsit nehéznek tünik. Egyéb ötlet? A kozmatikust én se merném megkérdezni,
2008. jún. 5. 02:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!