Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hánytam? Mi lehet a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hánytam? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
március óta szedem a gyógyszerem,soha nem volt semmi baj.Néha elfelejtem bevenni,és volt olyan h egy nap 3db-ot vettem be.De ekkor sem volt baj.Ma reggel viszont hánytam 2x is és nem tudom miért.Szerintetek?
2009. szept. 1. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha össze-vissza szedted be a fogamzásgátlót, akkor az nem ad teljes védelmet. (Igaz amúgy sincs meg a 100 %) Lehet, hogy terhes vagy??? Csinálj tesztet.
2009. szept. 1. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ha képtelen vagy normálisan beszedni a foggátlót, akkor 1; ez nem neked való, sőt még a szex sem, ha ennyire nyomott vagy

2; ésha ezmellé még szexeltél is kiegészítő védekezés nélkül, akkor nemcsak nyomott, de hülye is vagy, és lehet h terhes is. (sajnálom azt a gyereket, már most)

2009. szept. 1. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, miért hánytál. De ha nem szeded rendesen a gyógyszert, akkor bizony lehet, hogy terhes vagy, én a helyedben csinálnék egy tesztet.
2009. szept. 1. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy kamu kérdés. senki nem lehet annyira hülye h fél év alatt ennyiszer cseszi el és eszébe sem jut h terhes lehet
2009. szept. 1. 13:48
 5/10 A kérdező kommentje:
nem kamu:S de eddig mindig megjött..és most is megjött a menstruációm.Csak most hánytam is.Kedd-szerda körül kellett volna elmulnia...de vasárnap már ali jött meg,ma meg már egyáltalán nincs meg.
2009. szept. 1. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok anyuka!
2009. szept. 1. 20:08
 7/10 A kérdező kommentje:
jjjaj már lehet a tabletta miatt hánytam nem?Mellékhatás vagy mittomén
2009. szept. 1. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
A tabletta miatt nem fél év után hánytál volna, hanem mindjárt, hogy elkezdted szedni. Hidd el ha nem gyomorrontás, nagy valószínűséggel terhes vagy. Egyéb védekezés nem volt?
2009. szept. 2. 06:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és lehet valamennyi menstruáció jellegű vérzés terhesség alatt is, az elején. Menj orvoshoz, vagy először csinálj tesztet.
2009. szept. 2. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Végülis akármitől hányhattál, úgyhogy az lenne a legjobb, ha orvoshoz mennél sztem.
2009. szept. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!