Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondok folyton nemet?
Figyelt kérdés
Szex közben folyton azt mondom hogy nee ne nee,viszont kívánom a szexet és szexelek is azzal semmi probléma minden tökéletes de a szám folyton jár hogy nee ez már eléggé zavar engem.Nem tudom mitől van,nem volt tabu a szex a családban semmi ilyesmi dolog nem gátolhatna ami a múltamból véleményem szerint de még is folyton ez megy.Miért?2009. szept. 1. 11:54
1/9 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha a barátod nem zavarja.
2/9 anonim válasza:
biztos annyira jó h azmár rossz :D
3/9 anonim válasza:
ugyan erre keresem én is a választ.mindig nemet mondok rá,de a miért-re nem tudok válaszolni neki.én is kivánom és a szex sem fáj,de nekem hiányzik az előjáték.nem tudok teljesen ráhangolódni a témára. vagy csak zavar,hogy itthon azt mondom,hogy még várni akarok a szexxel? nemtudom mi lehet a bajunk :S de én már félek. a barátom elég sokszor hülyén néz rám.:S
4/9 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj a nők gyakran mondják hogy nee ami valójában igen csak meg kell tudni különböztetni ami a barátodnak valószínű sikerült is úgyhogy ne aggódj emiatt neki a neee valószínű azt jelenti neki hogy neee hagyd abba édes:)
14:00ás nálad más a helyzet az előjáték hiánya miatt nem vagy teljesen ellazulva sztem de kicsit befolyásolhatja az is amit otthon mondasz tudat alatt
f/36
5/9 anonim válasza:
az előző vagyok csak annyit fűznék még hozzá mond meg a barátodnak ha azt mondod neee mondja hogy de igen lehet viccesen hangzik és az is de a humor és a szex nem zárja ki egymást:)
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.a barátomat nem zavarja és szokta mondani, hogy "de igen!!!" :)
2009. szept. 2. 09:29
7/9 anonim válasza:
király. nekem is kell egy ilyen ürü.
9/9 anonim válasza:
A nem ebben az esetben igent jelent:) Előfordul az ilyesmi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!