Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi G-pont (prosztata) stimuláló, de melyiket?
Sziasztok!
Szeretnék venni magamnak egy férfi G-pont (prosztata) stimulálót, de elég sok fajta van.
Akinek van , milyet vett, használ (pl. Nexus v. Aneros?, hossz/átmérő/forma)? Kinek melyik jött be? 25/F
Az első válaszolónak: egy valódi vérprimitív, szemellenzős gyökér balf@sz vagy. Miért veszed a fáradságot válaszolni, ha nem írsz értelmeset?
A kérdésfeltevőnek: igazából mindegy, milyet veszel, az a lényeg, hogy elérj vele a prosztatádig. A végbélnyílástól pár centire, a has felőli oldalon tapintható, néhány centi átmérőjű mirigyről beszélünk, tehát nem kell hatalmas méret ahhoz, hogy elérd. Vannak kifejezetten erre szolgáló stimulátorok, nézz körül valami ilyen témájú weboldalon. Márkákat ne kérdezz, azokat nem ismerem.
Kifejezetten intenzív, újszerű élményben lesz részed, ha elég nyitott vagy kipróbálni. Sajnos általában ezt a módszert a homoszexualitással kötik össze, pedig eredetileg a világon semmi köze hozzá.
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Nem vagyok meleg, hetero vagyok, de tudom mi a jó, és sok helyren olvastam, hogy nagyon intenzív orgazmust lehet férfiaknál elérni a prosztata által.
Mekkora idióták vagytok! A gyerekem nem lesz az, csak nevelés kérdése az elfajzottság. Valószínű anyád meg apád is titkon bu*zi volt. LOL
Ha meg nem, akkor nagyon sajnálom, h ilyen köcs*ög bu*zi gyereke lett...xD
Én ilyet használok, nagyon szeretem. Gyakorlatilag az Aneros utánzata jóval olcsóbban.
Te milyet használsz? Gondolom 2009 óta már vettél valamilyet.
27F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!