Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi G-pont (prosztata)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi G-pont (prosztata) stimuláló, de melyiket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni magamnak egy férfi G-pont (prosztata) stimulálót, de elég sok fajta van.

Akinek van , milyet vett, használ (pl. Nexus v. Aneros?, hossz/átmérő/forma)? Kinek melyik jött be? 25/F

2009. szept. 1. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Stimuláld a prosztatádat egy 60 centis és 20 cm-es átmérőjű vibrátorral, remélem ott döglesz meg te aberrált köcs*g :)
2009. szept. 3. 10:50
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Az első válaszolónak: egy valódi vérprimitív, szemellenzős gyökér balf@sz vagy. Miért veszed a fáradságot válaszolni, ha nem írsz értelmeset?

A kérdésfeltevőnek: igazából mindegy, milyet veszel, az a lényeg, hogy elérj vele a prosztatádig. A végbélnyílástól pár centire, a has felőli oldalon tapintható, néhány centi átmérőjű mirigyről beszélünk, tehát nem kell hatalmas méret ahhoz, hogy elérd. Vannak kifejezetten erre szolgáló stimulátorok, nézz körül valami ilyen témájú weboldalon. Márkákat ne kérdezz, azokat nem ismerem.

Kifejezetten intenzív, újszerű élményben lesz részed, ha elég nyitott vagy kipróbálni. Sajnos általában ezt a módszert a homoszexualitással kötik össze, pedig eredetileg a világon semmi köze hozzá.

2009. szept. 3. 16:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszod!

Nem vagyok meleg, hetero vagyok, de tudom mi a jó, és sok helyren olvastam, hogy nagyon intenzív orgazmust lehet férfiaknál elérni a prosztata által.

2009. szept. 4. 08:18
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Az előző vagyok. Én sem vagyok meleg (amúgy nős is), csak megfelelően nyitott a gondolkodásom annak érdekében, hogy minél jobb szexuális élményeket éljek át. :) Próbáld ki nyugodtan, ha nem tetszik, legfeljebb nem csinálod többet.
2009. szept. 4. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem csináljátok egymással fas*zopó majmok :)
2009. szept. 4. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
21:15- neked is hasonlóan szép dolgokat, te szexuálkonzervatív s*ggfej :)
2009. szept. 4. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
21:15-nek: te is voltál kint mocskosb.zizni szombaton, mi, te primitív emberutánzat? Egyetlenegy dolgot kívánok neked: a gyereked legyen homoszexuális vagy leszbikus, aztán találd ki, hogy dolgozod fel. :) S@ggfej.
2009. szept. 7. 08:54
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Mekkora idióták vagytok! A gyerekem nem lesz az, csak nevelés kérdése az elfajzottság. Valószínű anyád meg apád is titkon bu*zi volt. LOL

Ha meg nem, akkor nagyon sajnálom, h ilyen köcs*ög bu*zi gyereke lett...xD

2009. szept. 11. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
A nagy bunkós lóf*szt nevelés kérdése, ezt a konzervatív őskeresztények találták ki, mert nem fér a k*rva Bibliájukba. Hibás génről van szó, neveléssel legfeljebb elnyomható. Te is elnyomhatod benne, legfeljebb a valami aberrált szexuálpszichopata lesz felnőttkorára.
2009. szept. 11. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ilyet használok, nagyon szeretem. Gyakorlatilag az Aneros utánzata jóval olcsóbban.

[link]

Te milyet használsz? Gondolom 2009 óta már vettél valamilyet.

27F

2011. nov. 17. 10:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!